Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elég durván zaklat/zaklatott...

Elég durván zaklat/zaklatott egy srác a Facebook-on. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Na, de nem olyanokról van szó, hogy le akar velem feküdni vagy ilyenek. Szid engem mindennel, legfőképpen avval, hogy ronda vagyok meg kövér és falusi "ganajtúró" roma. A vicces, hogy ő a falusi és roma származású.

Ez eddig oké lenne, lesajnálom, hadd legyen szánalmas. Le is tiltottam, de ő a legjobb barátom féltestvére, és sokszor belép az ő fiókjába, és onnan írogat. A barátomat meg nem akarom tiltani, ráadásul nem is tudok vele beszélni, mert most nincs telefonja és a nyarat ennél az ökörnél tölti. Kinyomtattam a legutóbbi beszélgetést, anyukámnak meg fogom mutatni, de ezen felül mit lehet tenni? A szüleit nem ismerjük, hisz az ország másik végében laknak. A szekálóm a barátom édesapjának az új feleségének a fia.

Sírok miatta majdnem mindig...

14L

2012. júl. 11. 14:15
 1/7 anonim válasza:
45%

Töröld a fb-odat.Vagy csinàlj helyette egy ujjat

másik névvel,de a barátod tudjon róla,Ő miért nem szól neki,hogy fejezze be??

2012. júl. 11. 14:19
 2/7 anonim ***** válasza:
54%

Ne sírj, valószínű tetszel neki, azért csinálja. A srácok már csak ilyen gyerekesek.

Ha megint piszkál, írd neki vissza, hogy sajnálod, hogy ennyire megviselte, hogy nemet mondtál amikor randira hívott, de nem változik a véleményed, és nem randizol vele, bármit is csinál, mert nem az eseted.

Ez elég megalázó, mivel erre bármit írhat, az előny már nálad van - hiába tagadja, nem hisz majd neki senki.

2012. júl. 11. 14:20
 3/7 anonim ***** válasza:
27%
Jelents fel őt a rendőrségen, hogy zaklat!!! És ne foglalkozz ilyen kis csicska hülye gyerekekkel :) Ne írj neki vissza semmit és egy idő után megunja és nem zaklat tovább de addig is lépjetek :) Muszáj feljelenteni mert így nem fog tanulni belőle ez a kis nyomorék :)
2012. júl. 11. 14:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha nem foglalkoznál vele? De nem elméletileg, hanem tényleg? Látod, hogy írt és teljesen figyelmen kívül hagyod! Szerintem tök uncsi nyomatni ezt neki, ha nulla, de tényleg nulla reakciót kap! El se olvasd, ha látod, hogy ő volt, és SOHA, konkrétan SOHA ne válaszolj, még egy pontot sem! Nem adok egy hetet és beleun! Nem kell drámázni, meg szülőkhöz menni, csak unatkozik szegény!
2012. júl. 11. 14:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Akinek tetszek az írna ilyet?? "nem is tudom te egy akkora copy vagy b@zdmeg h megáll a világ te egy akkora igazi ki csia dagadt állatt szarg.ci undóritó állat viziló ruttfosg.ci vagy ami igy csápokba jön b@zdmge és mindenkit megfertöz a bui lázzal te dagat undorito hányás szagu g.ciiiiiiiiiiiii!!!!"

Értelem a köbön, mégis mindig sírok miatta.

2012. júl. 11. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Én már voltam hasonló szituációban, haverom haverja a haverom fiókjából írogatott, állítása szerint bosszúból. Amióta töröltem haveromat, azóta nem vette a bátorságot írni.
2012. júl. 12. 13:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Én azt csináltam, hogy ismerek egy ilyen tipikus "ijesztő" srácot, magas, izmos skinhead és ő írt neki, hogy hagyjon engem békén, azóta béke van:)
2012. júl. 13. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!