Elég durván zaklat/zaklatott egy srác a Facebook-on. Mit tegyek?
Na, de nem olyanokról van szó, hogy le akar velem feküdni vagy ilyenek. Szid engem mindennel, legfőképpen avval, hogy ronda vagyok meg kövér és falusi "ganajtúró" roma. A vicces, hogy ő a falusi és roma származású.
Ez eddig oké lenne, lesajnálom, hadd legyen szánalmas. Le is tiltottam, de ő a legjobb barátom féltestvére, és sokszor belép az ő fiókjába, és onnan írogat. A barátomat meg nem akarom tiltani, ráadásul nem is tudok vele beszélni, mert most nincs telefonja és a nyarat ennél az ökörnél tölti. Kinyomtattam a legutóbbi beszélgetést, anyukámnak meg fogom mutatni, de ezen felül mit lehet tenni? A szüleit nem ismerjük, hisz az ország másik végében laknak. A szekálóm a barátom édesapjának az új feleségének a fia.
Sírok miatta majdnem mindig...
14L
Töröld a fb-odat.Vagy csinàlj helyette egy ujjat
másik névvel,de a barátod tudjon róla,Ő miért nem szól neki,hogy fejezze be??
Ne sírj, valószínű tetszel neki, azért csinálja. A srácok már csak ilyen gyerekesek.
Ha megint piszkál, írd neki vissza, hogy sajnálod, hogy ennyire megviselte, hogy nemet mondtál amikor randira hívott, de nem változik a véleményed, és nem randizol vele, bármit is csinál, mert nem az eseted.
Ez elég megalázó, mivel erre bármit írhat, az előny már nálad van - hiába tagadja, nem hisz majd neki senki.
Akinek tetszek az írna ilyet?? "nem is tudom te egy akkora copy vagy b@zdmeg h megáll a világ te egy akkora igazi ki csia dagadt állatt szarg.ci undóritó állat viziló ruttfosg.ci vagy ami igy csápokba jön b@zdmge és mindenkit megfertöz a bui lázzal te dagat undorito hányás szagu g.ciiiiiiiiiiiii!!!!"
Értelem a köbön, mégis mindig sírok miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!