Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 napja szakítottunk, mit csináljak, hogy ne gondoljak rá?
2 és fél évig voltunk együtt. Olyan volt, mintha már együtt laktunk volna, mivel minden nap együtt voltunk, szó szerint. Nem működött már. Bizalmatlanság, féltékenykedés tönkre tette. Meg talán már nemis volt az a nagy szerelem. Mindenről ő jut eszembe. Ha itthon vagyok az, hogy fekszik az ágyamban. Vagy épp a nappaliban vagyunk,stb. Amik megtörténtek. Szóval mindenről ő jut eszembe, szó szerint. Az ágyamat szagolgattam, érzem e még az illatát, meg hasonló, hülye dolgokat csinálok. Őt tuti nem viseli meg így.. Eljárok itthonról, bulizni is voltam, de ott is csak ő jár az eszembe. És én hülye, még írtam is neki (részegen) .. Amire persze nem válaszolt... Közösen mondtuk ki, hogy legyen vége. Mindketten éreztük, hogy ez nem működik már.
Én 18/L
Ő 22/F
Én négy év után hagytam el a párom, amikor rájöttem mekkora hülyeséget csináltam, és újra felkerestem. Viszont ő fogadott és megbeszéltük. Most hat éve vagyunk együtt. Ebből azt szeretném kihozni, hogy ha valaki bezárja előtted az ajtót, azon már hiába kopogtatsz. Úgy vélem, ezt a szakítást jobban szerette volna a barátod, mint te. Bármennyire is rossz érzés most, idővel enyhülni fog. Sajnálom.
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!