Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MrCash kérdése:
Szerintetek az jelent valamit? (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
Van egy osztaly tarsam, az utobbi idobe elkezdtunk eleg sokat beszelgetni es neha szokta kerdezni hogy ki tetszik az osztalybol meg egyeb ilyesmi kerdeseket es multkor irta hogy helyes vagyok vissza kerdeztem es nem valaszolt azota se...
Csak tisztazni szeretnem vele hogy ha o tobbet erez irantam.
(Bocsi az ekezetek miatt telorol vagyok)
2016. jan. 21. 09:40
2/6 A kérdező kommentje:
xd Az lehet .. De en nem erzek olyat iranta sajnos :/
Osztaly tarrsal nem erdemes jarni ..
2016. jan. 21. 10:13
3/6 anonim válasza:
Szerintem azt erezte hogy csabda es inkabb nem ir semmit...
Szerinten inkabb irj ra az itteni "nagy still" -es gyerekre!! O olyan raj hogy egyből becsurransztőle :D na jó bocsi
4/6 anonim válasza:
Én is telefonról vagyok, mégis van ékezetem. Illuminati, pls. Amúgy ezt tőle kérdezd, mert mi honnan tudjuk, hogy egy totálisan idegen ember, hogy reagál különböző mondatokra?!
5/6 A kérdező kommentje:
#lustavaagyokekezetetirniplsss
De akkor ékezettel írok a kedvedért c:
És köszi a válaszokat!!!
2016. jan. 21. 12:00
6/6 A kérdező kommentje:
Most hogy mondond en is olyan still szeretnek lenni :"DD
2016. jan. 21. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!