Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti öszejönnétek osztálytársal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti öszejönnétek osztálytársal?

Figyelt kérdés
Egy osztályba járunk de másik szakra. Ő 16 én 17. Nagyon kedvelem és ő is. Legalábbis úgy érzem. Minden nap együtt sétálunk haza és megölel. Nagyon jó érzés. Eddig jutottunk el. De én ennek is örülök. Szerintetek mi legyen? Ti megpróbálnátok?és ha valami roszul jön ki még két évig nézhetem őt és nem tudom menyire lenne jó. Akinek esetkeg saját tapasztalata van annak örülnék.

2016. jan. 20. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Házinyúlra nem lövünk.
2016. jan. 20. 22:34
 2/7 anonim ***** válasza:
pontosan
2016. jan. 20. 22:39
 3/7 anonim válasza:

Én is az első válaszát akartam írni. Van egy osztálytársam aki az osztályból már a 3. pasiját "fogyasztja", ha így halad, lassan a fél osztállyal nem tud majd beszélni..

De vannak kivételek :) a nagybátyámék középsuliban jöttek össze, osztálytársak voltak és már 40 körül járnak de még mindig szeretik egymást :)

2016. jan. 20. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát én összejöttem az osztálytársammal, pont ennyi idősen, mi most érettségizünk nem hiszem hogy az elkövetkező pár hónapban szakítanánk:D Szerintem megpróbálhatjátok:) 18l
2016. jan. 20. 22:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Házi nyulra nem lövünk, de a kivétel erősíti a szabályt

Nekem volt h a barátnőm osztálytársam is volt, meg szakítás után osztálytárs maradt is. Ugyan utána nem kedveltük különösebben egymást, de zavaró nem volt. Legalábbis részemről. :D

Van olyan barátom viszont, aki 5 éve van együtt korábbi ostálytársával.

20/F

2016. jan. 20. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:
hát én öszejönék :'D
2016. jan. 21. 10:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi ez a házi nyúlra nem lövünk szöveg?

En leszarnám ezt és összejönnék vele

2016. jan. 21. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!