Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytársal jó járni vagy rossz?
Figyelt kérdés
Haverom járt az osztálytársaval de azt mondta soha többet.Szerintetek se éri meg?hulyeség?2015. szept. 8. 17:17
1/8 anonim válasza:
Ha szakítás van, és általában utána vita akkor a két fél választás elé állítja az osztály nagy részét hogy válasszanak köztük. És akkor ebből van a bonyodalom.
Na meg ha szakítás van...utána még éveket kell együtt eltölteni egy légtérben még mindig.
2/8 anonim válasza:
2 dolog van ami eleve rossz ebbe.
1. míg együtt vannak akkor egész nap (suliba is + délután kettecskén is vannak együtt)
2. ha szét mennek nem biztos, hogy tudják a szituációt jól kezelni
3/8 anonim válasza:
Ha szakítanátok valami miatt akkor évekig nézned kell őt, de én ismerek olyat is akik általános iskolában jártak és most már házasok. Ez tényleg tőletek függ
4/8 anonim válasza:
#2 es vagyok
Akartam írni :"mindig együtt vannak"
5/8 anonim válasza:
Vagy igen, vagy nem, de az biztos.
6/8 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ ha jó barátságból lesz kapcsolat akkor nem feltétlenül lesz később probléma. Főleg ha már nem sok van hátra közös éveitekből
7/8 anonim válasza:
Ha nagyon nagyon tetszik akkor lehet jarni egy osztalytarSSal
8/8 anonim válasza:
saját tapasztalatból mondom nem jó(főleg,ha csúnya a szakítás (háromszor is átéltem, szóval nekem hihetsz!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!