Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Ti járnátok osztálytár...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti járnátok osztálytársal?

Figyelt kérdés
szóval,képesek lennétek,egy osztályba már egy ideje,a srác oda megy,és közli hogy neki te bizony bejössz. Összejönnétek vele? mondjuk ha nektek is bejön. És ha nem akkor miért gátol az hogy osztálytárs.Nagyon sokat hallom ezt a témát,és kíváncsi vagyok mint mondanak a lány erről

2015. jún. 29. 02:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem van barátom, de a szitut el tudom képzelni. :D Én simán összejönnék osztálytárssal, tök jó lenne, hogy a fél napot vele töltöm, ha suliban is. Engem nem érdekelne ki mit mond vagy mit pletykál, szánalmas lények ha nincs jobb témájuk attól, hogy én mit csinálok. A legjobb barátaim úgyis megmaradnának. Kíváncsi vagyok ki miért nem jönne össze osztálytárssal, mert csak azt hallom, hogy "ciki" meg "nem", de szerintem maguk se tudják miért.
2015. jún. 29. 07:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem jarnek osztalytarssal, mert tul sok ember erezne kotelessegenek, hogy beleszoljon a kapcsolatunkba. Szakitas utan pedig lehet kellemetlen, hiaba vagyunk szinte felnott, erett gondolkodasu emberek.
2015. jún. 29. 07:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Én igen, teljesen mindegy hogy osztálytársam vagy nem, ha szeretem. Tudom, hogy szakítás után kellemetlen lenne de nem jó azon gondolkodni...úgyis a mának élek.
2015. jún. 29. 08:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Osztálytárs nálam tabu. Sz@r lehet szakítás után minden nap a képét bámulni 8 órában... :D
2015. jún. 29. 10:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Na meg csak az kene, hogy egy osztalytatsam legyen a pasim. Komolyan, nem ertem azokat, akikben ez felmerul. En soha nem.jarnek egy fiuval sem az osztalybol. Az osztaly egy osszeszokott tarsasag, szinte mint egy csalad. Ott ismerem a tobbieket, elhulyulunk, na de annyira unalmas lenne. Minden nap latnam a bamba fejet, ahogy szetunja az orat. Semmi erdekes nem lenne. Ninncs az az erzes, hogy "alig vatom a suli veget, hogy talalkozzak a baratommal" , mert allandoooooaaaan latnam. Abba semmi jo nincs. Meg mint mar emlitettem: az osztalyban ismerjuk egymast a tobbiekkel. Egy csomo mindent tudunk a masikrol. Nem lenne valami jo kapcsolat. En amugy is szinte minden fiura egy jo baratkent tekintek. 14/L
2015. jún. 29. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Én jártam osztálytárssal, és nem volt olyan szörnyű, mint ahogy sokan leírják. Igaz, hogy mentek a pletykák, de az nem érdekelt. És amikor szakítottunk (tavaly), még volt egy közös évünk hátra. Az elején kicsit kínos volt, mert én szakítottam vele, kicsit kerültük egymás társaságát, de pár héttel később nem éreztem kínosnak, beszélgettünk is, tök kedves volt. Nem bántam meg, hogy megpróbáltuk, és ha a fiú szerelmet vallana nekem, és tetszik is, nem érdekelne, hogy osztálytársam.

18/L

2015. jún. 29. 16:05
 7/7 anonim válasza:
Jártam már osztálytárssal, akkor nem gondoltam bele az ilyenekbe. Ha tudtam volna, hogy mi lesz belőle akkor nem vállaltam volna be.
2015. jún. 29. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!