Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van ezzel kapcsolatban valami...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ezzel kapcsolatban valami "segítség"?

Figyelt kérdés

Valamiért nagyon-nagyon vágyok A Szerelemre. Mármint, lehet hogy ez így klisésen hangzik, de nem az olyasfélére gondolok, ami manapság a kortársaim közt van (pl hogy lépten-nyomon falják egymást, a neten szívecskéket küldözgetnek és a randi=gyorsétterem+mozi), hanem valami valódira, szebbre, a nagybetűs Szerelemre. Oké, persze, kicsit enyhe túlzás ha azt mondom, hogy olyanra, amilyen Zefirelli Rómeó és Júliájában van, de körülbelül így érthető, gondolom. Sajnos mostanság - pláne a korosztályomból - nagyon kevés olyan fiút találni, akinek tényleg ilyesféle komoly szándékai vannak. A legtöbb fiú ismerősöm csak amolyan haverlányként tekint rám. Alacsony vagyok és vékony, nem követek semmilyen divatot, nem öltözködöm kimondottan elegánsan vagy nőiesen. Nincs valami ötletetek, hogy hogyan "gyógyuljak ki" ebből? Vagy hogy hol találhatnék olyan fiút/férfit, aki szintén így gondolkodik a szerelemről?

16/L

2016. jan. 18. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehetőleg ne itt keresd:D.18/f
2016. jan. 18. 20:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Ebből nem kell kigyógyulnod, én is többet adnék ennek a dolognak. Viszont, nagyon kevés ilyen van, aki nem csak elmegy a csajjal bulizni, kétszer megfekteti, és kidobja, majd: "Ez az igazi szerelem". Szóval vannak ilyen fiúk, de nagyon kevés. 17/f
2016. jan. 18. 20:39
 3/4 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben jártam. Sajnos ilyesmire nem nagyon van "segítség". A mai napig magam is fiúsan öltözködöm, viselkedem. Hidd el, el fog jönni majd az a bizonyos ember aki pont olyannak szeret amilyen vagy. c:
2016. jan. 23. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Valahogy hasonlót akartam én is először :D normális kapcsolatot nem csak a b*szás meg ilyenek és helyekre eljárni :D gondoltam ha egy 2 évvel idősebb "érett" lányt választok ő majd alkalmas lesz a szerepre... de sajnos nem... azóta letettem erről

16/F

2016. júl. 28. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!