Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mikor aludhatok ott a barátomnál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor aludhatok ott a barátomnál?

Figyelt kérdés

4 napja egyutt vagyunk es 4-5 hónapja kavarunk ....a baratom anyukaja mondta hogy menjek át hozzájuk hétvégére és aludjak is ott . De nem tudom hogy hogy mondjam el anyukamnak hogy van baratom .

En 15 vagyok ő 16 . De nem lenne semmi csak aludnank egymas melett semmi komoly.

2016. jan. 13. 23:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is ezen veszekedtem tegnap anyukámmal.

16 vagyok, a barátom 19.

Több mint 9 hónapja együtt vagyunk, szüleim ismerik, kedvelik, egy hónapban 1x-2x jön haza akkor is , 2-3 napra max. +250 km van közöttünk, nyár óta van a távkapcsolat, akkor ment ki dolgozni külföldre.

Amikor jön haza, akkor mindig jön hozzánk, 80% nálunk vagyunk.

Tegnap kérdeztem meg anyut h nem-e aludhatna itt, de hát ő nehezen beleegyezett, aput is meg kell győzzük, neki még nem beszéltünk erről, de kell :) Remélem 9 hónap után, távkapcsolattal érvelve megengedik...:) ♥

Sok sikert neked is, de azért szerintem még várjatok pár hónapot ezzel....

16L

2016. jan. 14. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!