Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mikor aludhatok ott a barátomnál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor aludhatok ott a barátomnál?

Figyelt kérdés

4 napja egyutt vagyunk es 4-5 hónapja kavarunk ....a baratom anyukaja mondta hogy menjek át hozzájuk hétvégére és aludjak is ott . De nem tudom hogy hogy mondjam el anyukamnak hogy van baratom .

En 15 vagyok ő 16 . De nem lenne semmi csak aludnank egymas melett semmi komoly.

2016. jan. 13. 23:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%
Aha persze. Aztán meg becsúszna a popsidba a lompos. :)
2016. jan. 13. 23:03
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

4 napja? Hogyis bírtad eddig ki?

A kavarás meg.......elég gáz, főleg,hogy csak 15 vagy.

Asszem, a Szulejmánnak már vége, úgyhogy tűnj a SAJÁT ágyadba aludni....

2016. jan. 13. 23:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
egy visszafogottabb stílusban de igazat adnék az előttem lévőnek ha a kavarás lt is nézzük az egész nincs fél év olyan korban egy ekkora lépéshez több idő es bizalom kell mind a társak mind a szülők részéről nem néznék jo szemmel hogy ott alszol egy olyan pasinal akit ők nem is ismernek
2016. jan. 13. 23:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Fegyelj, én nagyon egyszerűen megmondtam anyukámnak, amikor összejöttem a barátommal, mert kb úgy zajlott le a beszélgetés, hogy -Szia, milyen napod volt? - Szia anyu, ez meg ez történt, meg nagyon úgy néz ki, hogy barátom van. És utána kérdezett egy pár dolgot a srácról és ennyi. Az, hogy mikor aludhatsz náluk, az meg igazából csak rajtad múlik, nehogy arra várj, hogy az emberek szerint te már ott aludhass. Annyi, hogy a szüleiddel nem árt megdumálni, hogy ez meg ez van és onnantól nincs gond (:
2016. jan. 13. 23:37
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
most méé a suli wc be jobb na m1 de amikor akarsz xd
2016. jan. 14. 05:43
 6/11 anonim ***** válasza:

Késő!

Addig szarakodtál, hogy megbeszéltem vele, hogy most én alszom náluk! Így jár aki lassan dönt! :-)

Hogy bírtad ki 4 napig hogy nem aludtál még vele?

Nem okozott valamilyen lelki problémát nálad?

Amíg Édesanyáddal nem tudod megbeszélni hogy van barátod, addig nem vagy eléggé érett (öreg) egy kapcsolatra. Ha a szülőd olyan hogy nem lehet vele tárgyalni, akkor így jártál!

De erre a kérdésre emlékezz majd ha lesz egy 15 éves lányod! :-)

2016. jan. 14. 06:46
 7/11 anonim ***** válasza:
Malacka! Csak az egyik első lábamat engedd már be! :-)
2016. jan. 14. 06:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Istenem egyre nem normálisabb világot élünk maradj csak szépen a te ágyacskádnál.!
2016. jan. 14. 09:28
 9/11 anonim ***** válasza:

A Gyk összes balheréje összegyűlt a kérdésed alatt.

Kérdező,még minimum egy hetet várj.

15/F

2016. jan. 14. 12:08
 10/11 anonim ***** válasza:

#9: Mondja ezt egy ugyanolyan korú kisfiú, mint a kérdező......:)

Még 1 hetet ,hát persze, hülyegyerek.

2016. jan. 14. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!