Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mindig mondják, hogy a csajok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig mondják, hogy a csajok a vicces pasikat szeretik. Ez miben nyilvánul meg? Hogy legyek vicces? Mit mondjak? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2016. jan. 13. 21:57
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Egy példát tudnátok írni, csak a teljesség kedvéért??
2016. jan. 14. 00:13
 12/26 anonim ***** válasza:
hogy a csajok a vicces hapsikat bírják? én egy olyan oldalon találtam a legviccesebbet, ahol ibolyákat szedett a piroka a szomszédból és közben reszketett a ruhája, mert egy csomó szót nem tudott még leírni helyesen, és így már igazán zavaró volt, már engem is zavart igazán, mert a piroskát még én is ismerem, sajnos a gyülis csajokat nem ismerem, mert nem jérok a gyülibe, de szerintem biztos ők is tudnának ilyen banális képzavart mondani, ahol éppen a kamera azt vette, hogy sírnak nevetés helyett
2016. jan. 14. 00:21
 13/26 A kérdező kommentje:
Hogy mi?? :DD
2016. jan. 14. 00:25
 14/26 anonim ***** válasza:
#3-as válaszolóval teljesen egyet tudok érteni és sajnos éreztem a sajt bőrömön is nem egyszer hogy próbáltam felhozni egy kreatív poént de sajnos még az okoskodó barátaim akik egyetemen verik magukat és mindennél nagy a pofájuk sose tudják mi a fenéről beszélek, szomorú tudatlanság
2016. jan. 14. 00:28
 15/26 anonim ***** válasza:
olyan különös, szerintem a rendőrségen vannak a legkomolyabb hapsik, de időnként talán még megengedik maguknak azt a luxust, hogy humorizálgassanak, kellett még átnéznem oda is
2016. jan. 14. 00:51
 16/26 anonim válasza:
Hello!Én, mint lány azt gondolom, hogy nem mindenki szereti a túl vicces fiúkat, persze egy humorsziporka sosem árt csak ne vidd túzásba.Mosolyogj sokat nevess (azért ne mindenen).Jómagam is a viccesebb fiúkat szeretem, de ez nem ilyen egyszerű.Attól függ TE milyen vagy, ha nem vagy vicces más erősségedet használd ki.
2016. jan. 14. 19:15
 17/26 anonim ***** válasza:
igen engem például már büntettek meg nevetésért
2016. jan. 14. 21:32
 18/26 anonim válasza:
Fontos az, hogy veled nevessenek, ne rajtad.
2016. jan. 18. 06:11
 19/26 anonim válasza:
Szerintem nem csak viccesnek kell lenni hanem akár jófejnek, és szerintem az is döntő lehet hogy nyilvánosan utálkozol vagy magadban elintézed!
2016. jan. 18. 06:58
 20/26 anonim ***** válasza:
mmmmm szerintem az ember ne intézzen mindent nyíltan
2016. jan. 18. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!