Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit reagálnátok ilyen esetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit reagálnátok ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Pénteken lesz 2 hete, hogy megismerkedtem egy lánnyal, barátai szerint nem lehet vele párkapcsolatot kialakítani, mert félős típus, nekem bevallotta, hogy még nem is volt barátja, nem akarja kihasználni a fiúkat, (tehát még szűz is, ez egy nagyon jó pont, a szépsége mellett ezzel fogott meg igazán) 17 éves. Mit tennétek az én helyemben?

Élőben lehetetlen vele beszélni, nem 1 helyen tanulunk.

Az szerintetek jó, ha azt mondom neki, hogy: Igaz azt mondták, hogy te nem adod könnyen magad, én mégis megpróbálom, mert nagyon megtetszettél.

2016. jan. 11. 22:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
kezdésnek tökéletes :D
2016. jan. 11. 22:47
 2/11 anonim ***** válasza:
Jól hangzik, csak nehogy megijeszd :D ha valóban olyan félnék és csendes, akkor kicsit elrettenhet az eféle rámenősségtől, szóval csak óvatosan... :)
2016. jan. 11. 22:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Tudnátok ajánlani mást is, ha szerintetek rámenős? ( Csak, azért, mert írtad, hogy nehogy elrettentsem :D )
2016. jan. 11. 22:54
 4/11 A kérdező kommentje:
Ja és az a baj, hogy unokatesóm osztálytársa, szóval ha bukta, akkor nem akarok besűlni előtte :D
2016. jan. 11. 22:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Volt dolgom ilyen lánnyal. Pont 17 éves visszahúzódóbb félős, szűz és barátja se volt. Nekem megtetszett ahogy beszélgettünk és valahogy így kezdtem ahogy te, hogy mondta nem könnyen adja magát és mondtam, hogy kivárom és megpróbálom. Na csak nekünk egy idő után sok volt a nézet eltérésünk ami által kiábrándultam belőle viszont addigra meg ő szeretett belém halálosan és én mondtam, hogy mind kettőnknek az lesz a legjobb ha megszakítjuk a kapcsolatot de nagyon nehezen engedett (ez is jó bennük, hogy ragaszkodóak) most már nem beszélünk de a végét ne is vedd figyelembe. Nagyon sokat beszéljetek tedd boldoggá és nagyon meg fog szeretni. :D 18/f
2016. jan. 12. 00:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Miert kene ilyet mondani neki? Ha tetszik talalkozgass vele, es majd kialakul. Vagyis probalni kell, nem mondani neki hogy te probalni szeretnel. Amugy mit is akarsz megprobalni? Amit irtal aszerint: szep es szuz, es neked ez tetszik, es azert is le akarod fektetni! Ez perverz.
2016. jan. 12. 00:57
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy is... Félre értés ne essék, egyenlőre nem megakarom fekteteni. Majd ha idővel úgy alakul akkor igen, de nem ez a legfontosabb , nem ez volt a célom a kérdésemmel.
2016. jan. 12. 09:35
 8/11 anonim válasza:
Szerintem mondd neki , hogy szívesen megismernéd mert nagyon szimpatikus neked( ez talan nem olyan rámenős)
2016. jan. 12. 21:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jöhet még, várom
2016. jan. 13. 15:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha bevallotta neked, hogy még nem volt barátja akkor szerintem nem olyan reménytelen a helyzet. Írj neki, de szerintem ne úgy, hogy "szeretnélek megismerni", hanem dobj fel egy témát és beszélgessetek. Sok sikert! :)
2016. jan. 15. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!