Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyünk?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Én egy 13 éves lány vagyok és van egy fiu ő 17. Kicsit régebbröl ismerjük egymást és a lényeg hogy találkozgatunk elég sokat és mindig mindennel meglep engem meg szerelmet vallott.. Csak nagyon félek mert anyum nem tud róla mert ő neki már a 2 év korkülömbség is sok nem hogy a 3. És valameik nap megkérdezte hogy leszek és a barátnője.
Szerintetek mit tegyek??
Mert azt se szeretném hogy anyum eltiltson tőle emiatt.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
2016. jan. 11. 16:17
1/7 anonim válasza:
ne mond el anyudnak ha meg ki tart 16 éves korodig mond el x'D
2/7 anonim válasza:
Hát. Őszintén elmondom a véleményemet neked. Fiatal vagy még ehhez szerintem, ráérnél ezzel. De, ha te is szereted őt akkor rendben van. Viszont a szüleidre így is úgy is hallgatnod kell, hisz még csak 13 éves vagy. Viszont a "szex"-et hagyd még. 17 évesen valószínűleg a srác akarja (Bár erről nem nyilatkozom, mert nem ismerem). De ha tényleg szereted, akkor próbáljátok meg, de ne tartsd titokban, hisz nem fog műköködni
3/7 anonim válasza:
am ha el is mondod szüleidnek én 16 vok de ha lene valakim várnék nem egyböl:'D
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat.
A második commentelőnek mondom hogy: a srác egyébként egy nyugodt természetű elég vicces de tud komoly is lenni, alapitványoknak is ad a között már. Egy elég segítőkéz srác amúgy.
És szerintem tartom még a szám anyumék előtt.
2016. jan. 11. 16:47
5/7 A kérdező kommentje:
És bocsi az írás miatt. Telefonról irtam.
2016. jan. 11. 16:48
6/7 anonim válasza:
amugy meg hidd el a szüleid mindig félteni fognak
7/7 anonim válasza:
Próbáld meg, vágj bele és ha egy ideje már együtt vagytok, majd akkor mondd el a szüleidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!