Milyen esélyünk lenne erre a 10 milliós támogatásra? Bőv. Lent
Két gyerekünk van - házasságban élünk- 40 alattiak vagyunk -büntetlen előéletűek- van vidéken egy 100m2-es újépítésű házunk. Munkaviszony férjemnek folyamatos már 10 éve- nekem pont idén volt egy 3 hónap megszakítás, de már nyár óta melózom
Szeretnénk 3. gyereket-de ahhoz kellene a bővítés!-pont 7-8 millió kellene hozzá!!!
Már vettünk fel szocpolt az előző kettőhöz.
Nekünk tényleg nagy segítség lenne!Hitelt már nem szeretnénk fel venni mellé! Ki az aki hasonló cipőben jár és várja a januárt???
Semennyi, mivel csak lakásvásárlásra vagy új lakás építésére lehet felvenni. Bővítésre, felújításra, ehhez hasonlókra nem.
El kell adnotok a meglévőt, a vételárat teljes egészében beforgatni és újat venni rajta. A támogatást a fennmaradó részre kérhetitek.
A jó öreg magyar találékonyság (=ügyeskedés). Csak vicc, nem bántásból mondom :)
Nem jó: az igénylő nem lehet rokona az eladónak. Úgy tudom ez a régi szocpolnál is így volt. (Ilyen könnyen azért nem engedik kijátszani a törvényt :))
Tercier; azt mondták a tévében, hogy padlástérbeépítésre, vagy egy szoba hozzáépítésre is használható.
Azt is mondták, hogy valahol már el is lehet olvasni. Mondták, hogy hol, de engem nem érdekel, nem jegyeztem meg.
17:21
A napokban nem követtem a CSOK-os híreket, de még mindig úgy tudom, h csak új építésű ingatlan vásárlására adják (használt ingatlanra is adnak, csak jóval kevesebbet).
Szerintem a TV-ben azt hallottad, h új építésűnek számít a ház, ha x éven belül volt tetőtér-beépítés, stb.
Legalábbis karácsony előtt még ezt mondták, de mondom, nem követtem a híreket, szóval lehet, h változott.
Szerintem a jövőre értette az ürge, aki a hiradóban magyarázta; és mondta azt is, hogy hol lehet pontosan elolvasni.Ahol már megjelent, hogy mindenki láthassa.
Talán a híradótól lehetne megkérdezni, hogy kivel volt a beszélgetés, és mit is mondott.
Köszi!
Nézzük már mi is folyamatosan - mivel nekünk ez tényleg nagy segítség lenne- csak reménykedni merek, hogy egyszer végre nekünk is összejöhet valami- hamár kőkeményen dolgozunk a férjemmel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!