Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha valóban kirobban valamiféle...

Ha valóban kirobban valamiféle háború, van esélyünk?

Figyelt kérdés
Ki jönne a segítségünkre? 2 kisgyerek mellett, pánikbetegként bevallom kerül a dolgok utána nézését, nem szeretném hergelni magam. De annyit tudok, hogy mindenki háborút jósól, és nekünk baromi kevés a katonánk. Így van esélyünk életben maradni? Nem magamat féltem, hanem a kisgyerekeim.
2015. szept. 22. 08:26
1 2
 1/15 szántóvető ***** válasza:
nincs.
2015. szept. 22. 08:33
 2/15 anonim ***** válasza:

Nincs.

Mindenki meghal.

2015. szept. 22. 08:34
 3/15 anonim ***** válasza:
31%
Te halsz meg elsőnek. A kisgyerekeseket, és a pánikbetegekre fog vadászni a CSÍZISZ.
2015. szept. 22. 08:35
 4/15 anonim ***** válasza:
96%

Szóval nem tudod, hogy ki ellen, mikor, miért és hogyan lenne háború, még a világpolitikai helyzettel sem vagy tisztában, hogy mik a nagyobb hatalmak, milyen katonai és gazdasági szövetségek vannak a világon, ki kivel van és ki ellen harcolna, sőt, igazából semmit nem tudsz az egészről, csak annyit, hogy nem sokára tuti háború lesz és előre rettegsz.

Ez igen. Sok embertől elvenném a szavazójogot.

2015. szept. 22. 08:52
 5/15 anonim ***** válasza:
56%

De miért törne ki háború?? Komolyan! Azért gondolkodhatnál egy kicsit.

Senkinek nem érdeke a háború. Csak egy valami a cél. Bizonyos emberkék akiknek nagyhatalmuk van, újra és újra megpróbálják Magyarországot bekebelezni ahogy a történelem folyamán mindig is akarták. Trianon után sem voltak képesek a föld felszínéről eltüntetni az országot, így most az a cél, hogy Magyarország legyen az a hely ahol az összes menekült úgymond a fenekén marad. Csak nem jött össze, mert a Orbán ki mert állni mindenkivel szemben. Nem kedvelem Orbánt, nem vagyok fideszes, de most az egyszer olyat tett amire büszkék lehetünk. Szóval amíg ő nemet mond a felsőbb hatalomnak addig ne nyafogj. Háború meg nem lesz, mert annak semmi értelme. Zavargások, kisebb balhék előfognak fordulni az biztos.

2015. szept. 22. 08:54
 6/15 A kérdező kommentje:
4! A kérdésre választ nem adtál... Egyébként nem hinném hogy 2 kisgyerek mellett, betegen, egyedül, özvegyként (3 hónapja halt meg a férjem) te nagyon képbe lennék. Nagyon könnyű ítélkezni, de egy kérdésre válaszolni, emberi hangnemben, az nehéz, ugye? Kicsit talán nézz magadba. És ha az megnyugtat, életemben nem szavaztam még és nem is fogok.
2015. szept. 22. 09:08
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező! Kaptál rendes válaszokat! Azért mert neked nem tetszik, még az az igazság, hogy egy tanulatlan rettegő vagy, aki aggódik attól amiről fogalma sincs. Semminek nem nézel utána, nem olvasol utána, csak rettegsz. Mi ez ha nem butaság és korlátoltság? Hogy függ össze egy családtag halála az intelligenciával és műveltséggel? Nem értem.
2015. szept. 22. 09:13
 8/15 anonim ***** válasza:
55%
Ja, és mellesleg, anyám egyedül nevelt engem meg az öcsémet, két állása volt, hogy eltartsa, a családját, mellette elvégezte a középiskolát, leérettségizett, és megtanult középfokon angolul. Nem siránkozott, előrébb is van. A siránkozás nagyon megy itthon, de a tenni akarás az nem.
2015. szept. 22. 09:21
 9/15 belapus ***** válasza:
100%

Magyarország tagja a NATO-nak.

A tagállamok vállalják, amennyiben az egyik tagországot támadás éri, a többi NATO tag a segítségére lesz a védekezésben.

2015. szept. 22. 09:23
 10/15 A kérdező kommentje:
Szerinted én nem dolgozom?????? BAROM!!!
2015. szept. 22. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!