Ha valóban kirobban valamiféle háború, van esélyünk?
Kérdező! Azt tudnám ajánlani neked, hogy ne olvasgass túl sokat ezzel a témával kapcsolatban, mert ezeknek a cikkeknek, amik erről a témáról szólnak kb a 90%-a kamu. Nagyon nagy pánik keltés megy mindenhol, ezek az oldalak pedig kaszálnak, mert az emberek tömegével olvassák a cikkeiket... Ez egy öngerjesztő folyamat! Az emberek pedig hajlamosak szokatlan helyzetben, csak a rosszat látni. Erre megy ki a játék.
Nem igazán értem, hogy a háborútól rettegők mégis hogy képzelik el ezt a háborút? Ki fog ki ellen harcolni? A bevándorlók az EU ellen? Fegyver nélkül? Itt nem olyan könnyű ám fegyvert szerezni az EU-ban mint a közel keleten, pláne akkora tételben ami egy hadseregnek elég. Gondolod hogy a titkos szolgálatok nincsenek rajta ezen a témán? Nem hülyék ám az EU fegyveres szervezetei sem, itt sem 5 általánost végzett emberek vannak.
Ez az egész bevándorlás téma valóban nagy probléma és ijesztő is. Ha valaki Európát, a NATO főhadiszállását akarja elfoglalni, az azért nagyon nagy fába vágja a fejszéjét. Sajnos elhibázott döntések és kijelentések miatt alakult ki ez a helyzet és badarság azt gondolni, hogy nem lehet megoldani, mert mindent meg lehet.
Még ha ki is törne bármilyen összetűzés, abban is biztos lehetsz, hogy jönnének a segítségünkre.
Én sokkal nagyobb esélyt látok arra pl. hogy itt élő Törökök fognak legelőször balhézni a bevándorlókkal, ugyanis tudni kell, hogy a Törökök nem szeretik az arabokat, főleg ha még a munkájukat is el akarják majd venni.
A másik amitől égnek áll a hajam, ez a háttérhatalmas marhaság... USA-nak ugyan miért lenne célja egy szétbarmolt EU, amikor 1000 szálon kötődünk egymáshoz. Az Oroszok miért akarnának még több muzulmán szomszédot maguknak? Meg ugye a zsidók is pont azt akarják hogy a világon mindenhol arabok vegyék őket körül ugye? Ha az EU becsődölne, az nagyon rossz lenne más nagyhatalmaknak is.
Én sem örülök neki hogy itt vannak és a legkevésbé sem sajnálom őket. De nem kell mindig többet gondolni a dolgok mögé, mint ami valójában...
Pár média szervezetet, újságírókat azért hosszú, hosszú évekre lecsukatnám...
Hogy én is szóljak vmit. A mi térségünkben belátható ideig nem kell háborús gócpontra számítanod.
OK, ott a Közel-keleti válsághelyzet, a még nem csitult 'polgárháború' Kelet-Ukrajnában, esetleg idevehetjük a migránsok miatt kialakult feszült helyzetet, de véleményem szerint bízhatunk az európai vezetőkben annyira, nem jön létre háborús övezet a Kárpát-medencében és akörül.
"Nem magamat féltem, hanem a kisgyerekeim."
Azt a két gyereket mástól kell félteni.....mondjuk pont tőled!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!