Valóban a háború küszöbén állunnk? A bevándorlók/menekültek tényleg a bajt hozzák ránk?
Férjem szerint a 3. vh küszöbén állunk, a bevándorlók,menekültek 35 év alatti edzett, sportos katonák.Nők,gyermekek,kövérek,öregek mondhatni nincs közöttük.
Féljek,mert eljön rövidesen az az idő,mikor katonák masíroznak az utcánkba,megölnek bennünket, levágják a fejünket,vagy mint anno a zsidókat,minket raknak fel vonatokra.
jobb ha beletörődök,hogy gyerekeink nem éreik meg a felnőtt kort.
El akarják iszlámosítani a világot, az illuminátusok állnak mögötte meg a vilg pár irányítója, a föld lakosságát 300millióra akarják csökkenteni,stb.....
Majd mindennap erről beszél,én félek,nem tudok már aludni sem, féltem az életünket,biztonságunkat, a gyerekeimet.
Ráadásul a mi kis városunkba is megjelentek ezk az iszlám kinézetű menekültek, bevándorlók (nem tudom minek nevezzem őket)
Tényleg ennyire komoly a baj,vagy az én férjem agyával van a probléma?
Én mikor megismertem a mostani barátnőmet elsőként aknaszedésre képeztem ki bajonettel. Végigcsinálta a gyakorlatot szó nélkül, majd mikor végzett megkérdezte: Ezt most miért kellett megtanulnom?
Azért tündérem, mert életed során te még fogsz bajonettel aknát szedni, csak a többi nővel ellentétben te túl fogod élni.
Kérj te is kiképzést a férjedtől életesélyeid így jelentősen javulhatnak.
"Tényleg ennyire komoly a baj,vagy az én férjem agyával van a probléma?"
Alapvetően csak hiszékeny ember, akinek a kurucinfo és hasonló szennykanálisok kimosták a fejét.
Ez egy konspirációs teóriákból összeállított "felvágott", amit ide leírtál.
De ha ennyire retteg vegye fel az iszlám vallást és, akkor ő is benne lesz a "buliban" :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!