Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Europai kormanyok, miert...

Az Europai kormanyok, miert nem helyezik nyomas ala azokat a kormanyokat ahonnan gazdasagi bevandorlok erkeznek?

Figyelt kérdés
Nem a menekultekrol van szo! Vagyis nem sziriarol, afganisztanrol!!!, hanem a jobb elet remenyeben illegalis hataratkelest vegzo emberek kuldo orszagaira gondolok! Szubszaharai terserg, nyugatbalkan, pakisztan, bangladesh... Hogy lehet, hogy nem emlitik meg nekik ezt diplomaciai uton, hogy hiaba kuldtok kepzetlen embereket Europaba, vissza lesznek kuldve, sot meg a fejlesztesekre szant penzeket is befagyasztjuk! Tenylehg az EU tok sok vissza nem teritendo penzt, ad afrikanak, minek, ha ugyis jonnek ide millio szam?

2015. júl. 23. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert az ottani kormányokat hiába helyezik nyomás alá, nem változik semmi. Ezekben az országokban nem létezik központi hatalom, a kormány és az állami hivatalok hatásköre általában a főváros határáig terjed. Onnantól helyi törzsi vezetők, katonai alakulatok, prédikátorok és egyebek uralkodnak, általában egymást irtva. A kormányok meg nem tudják megakadályozni, hogy innen útra keljenek az emberek. A fejlesztési támogatások megvonása csak a kormányt hozza nehezebb helyzetbe, nem tudnak annyi pénzt lenyúlni, de attól még nem lesz hatalmuk az egymást irtó helyi kiskirályok fölött.
2015. júl. 23. 16:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez a meglatas tud igaz lenni, afrikara! De mi van pl Bangladeshel, pakisztannal? Mind a ket orszagban, mukodik az allamgepezet rendesen! Vagy a balkannal? Bosznia, koszovo, egyik sem haborus ovezet, hogy nagy a szegenyseg, oszinten, arrol ki tehet? Miert nem alakitanak ki onerobol a sajat kormanyuk, olyan oktatasi rendszert es tagabb pedagogiai progrmot, ami a versenykepes tanulasra osztonozne az embereket., mondjuk nekem az sem tetszik, hogy sok orszag kapja a fejlesztesi penzeket, plussz a sok kulfoldon elo ember hazais kuld rengeteg penzt, tehat forrasul az van. En Londonban elek, egyszer az uszodaban beszelgfettem egy Eritriai emberrel, aki neem dolgozik, segelyen el, mert van 4 gyerekuk, igy dolgozni nem kellm meg anyu igy mar foallasu anya ugye. Ez meg hagyjan is, latott iluyet a vilag, de, hogy o mindewn honapban 20 fontot felad az eritriai kormanynak tamogatasra, azon mar kiakadtam ( sok eritriai van europaban, sokszor 20 font euro, mar jomoly osszeg!) vagyis a penzert nem dolgozott, de tamogatja azt a gepezetet, ami romba donti lassan a vilagot!
2015. júl. 23. 17:13
 3/7 anonim válasza:

Pakisztán esetében tudok nyilatkozni. Pakisztánnal az a helyzet, hogy eleve magára az országra is óriási bevándorló tömeg nehezedik, a szomszédos Afganisztánból.

Azok az az afgánok akik nem ide jönnek Európába, azok mennek Pakisztánba.

Az így volt régebben a szovjet elnyomás alatt, és most is.

2015. aug. 8. 12:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Na fene! Olyan mberrel sem talalkozta, meg, aki pakisztan szakerto! Eltel kinn? Vagy hazassag altal vagy kepben? Ugy tudom iszlamad eleg szep varos! Es mit tudsz bangladeshrol?
2015. aug. 8. 18:23
 5/7 anonim válasza:
3-as vagyok 12:47-es. Pakisztáni feleség vagyok
2015. aug. 16. 16:59
 6/7 anonim válasza:
Pakisztánt úgy ismerem minta tenyerem, Bangladest is ismerem, mi a kérdés?
2015. aug. 16. 17:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Szia engem inkabb bangladesh erdekelne, uzleti szempontbol, szeretnek egy markat csinalni es ott felkeresni olyan varrodakat, akik megbizhatoak, riszteletben tartjak a szabadalmi jogokat.... Voltal mar ott nyaralni, vagy hosszabb ideig elni?
2015. aug. 16. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!