Valóban a háború küszöbén állunnk? A bevándorlók/menekültek tényleg a bajt hozzák ránk?
Férjem szerint a 3. vh küszöbén állunk, a bevándorlók,menekültek 35 év alatti edzett, sportos katonák.Nők,gyermekek,kövérek,öregek mondhatni nincs közöttük.
Féljek,mert eljön rövidesen az az idő,mikor katonák masíroznak az utcánkba,megölnek bennünket, levágják a fejünket,vagy mint anno a zsidókat,minket raknak fel vonatokra.
jobb ha beletörődök,hogy gyerekeink nem éreik meg a felnőtt kort.
El akarják iszlámosítani a világot, az illuminátusok állnak mögötte meg a vilg pár irányítója, a föld lakosságát 300millióra akarják csökkenteni,stb.....
Majd mindennap erről beszél,én félek,nem tudok már aludni sem, féltem az életünket,biztonságunkat, a gyerekeimet.
Ráadásul a mi kis városunkba is megjelentek ezk az iszlám kinézetű menekültek, bevándorlók (nem tudom minek nevezzem őket)
Tényleg ennyire komoly a baj,vagy az én férjem agyával van a probléma?
11.06
volna egy kérdésem, mi lenne ha 200millió piréz öntené el hazánkat, vagy napi 5millió menekült érkezne, ahogy az Semjén szerint várható?
Látod, más is tud nagyokat mondani.
11.15
"bennszött állatok "
ne zavarjon, de itt épp te vagy a bennszülött :DDDDDD
Troll. Vagy a férjed agyával van probléma.
1) Valóban a háború küszöbén állunnk?
Már van háború, ezért vannak it menekültek.
2) A bevándorlók/menekültek tényleg a bajt hozzák ránk?
Természetesen okoz súrlódásokat, ha sokan érkeznek váratlanul egy idegen kultúrából.
3) Férjem szerint a 3. vh küszöbén állunk, a bevándorlók,menekültek 35 év alatti edzett, sportos katonák.Nők,gyermekek,kövérek,öregek mondhatni nincs közöttük.
Azért ők teszik ki a menekültek nagy részét, mert ők a leginkább veszélyeztetettek, illetve ők könnyebbek indulnak neki egy nagy útnak. Egyébként harmaduk így is gyerek, szóval a férjed hazudik.
A többire már nincs kedvem reagálni. Csoda hogy ennyi aggyal ti megértétek a felnőttkort.
Lehet a férjed kicsit túlreagálja de alapjaiban jogos az aggodalma, polgárháborúk várhatók Nyugat-Európa számos országában a közeljövőben. Egyébként addig ugrálnak ezek a muszlimok még a franciáknak, németeknek, olaszoknak elegük nem lesz és egy nap azon kapják magukat hogy ők vannak marhavagonokban, vagy gázkamrákban, na ott aztán Allah akbarozhatnak amikor nyitják rájuk a csapokat ;)
A jelenlegi középkori felfogású iszlám nem csak Európa problémája hanem Afrikáé, Ázsiáé és Amerikáé is. El tudom képzelni hogy egyszer nem csak nekünk hanem a világ többi népének is elege lesz a muszlimokból és 5 kontinensre kiterjedő népirtás fog ellenük elkezdődni, amíg végre megtörténik majd az aminek már több száz éve meg kellett volna: hogy megreformálják az iszlámot és szakítsanak ennek a vallás harci oldalával. Nagyon meglesz ennek a muszlim agresszívizmusnak a böjtje.. minden robbantás, merénylet, nemi erőszak, rablás, verekedés amit ők követnek el plusz szavazat a szélsőjobbnak, és ha egyszer Európában a szélsőjobb elszabadul, ott kő kövön nem fog maradni.. és nem csak itt még a közel keleten sem!
Szóval jogos a férjed aggodalma, de annyira nem kell aggódni hogy egész Európára kiterjed az iszlám. Persze Svédország megint más tészta, ők már biztosan muszlim kormányzat alá fognak esni a közeljövőben, de azért Európa erős és az európai szélsőjobb a 2. Világháború óta nem látott népszerűségnek örvend ;)
Hozzánk ránk a bajt!!! :D
Filmekben hallok ilyen kifejezést, amikor valami középkori társadalom attól retteg, hogy az idegenek megjelenése bajt hoz a közösségre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!