Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhet egy fiu ennyire a csoktol?
4 napja vagyunk egyutt a baratommal, es nagyon szeretjuk egymast. Igazabol o az osztalytarsam, szoval ez az egesz baratsagbol alakult at szerelemme. Mara is beszeltuk, hogy atjon..mert mar borzasztoan faj a szam, es meg kene gyogyitania az ovevel :D
De lemondta. Olyan idiotasagokat talal ki..mindegy is hogy mit. Es ez mar nem az elso eset. Tobbszor is elofordult mar, hogy beszeltuk a csokot de valami miatt sosem jott ossze..mindig lemondja az ilyen talikat.
Penteken egyutt jottunk haza a sulibol, es mikor hozzabujtam kaptam egy puszit a hajamra. Nagyon orultem neki :D
Legalab ehhez mar megjott a batorsaga. Tuti menne a csok is, csak fel..
Megigerte, hogy jovohettol kezdve minden nap hazakiser majd, ma viszont mar azt mondta hogy holnap se tudja meg gyogyitani a szamat mert dolga van..
Mondtam neki, hogy de egyutt jovunk haza nem?
Es mondta hogy de igen.
Szoval..nem tudom mi ez a felelem. Igazabol en is felek egy picit ettol az egesztol, de tudom hogy sikerulni fog, es ha megtortenik az elso csok akkor mar o is batrabb lesz, mert szinte minden igy kezdodott. En kezdemenyeztem pl azt is hogy megfogjuk egymas kezet. Aztan mar most o is siman megmeri fogni a kezem.
Lehetseges, hogy tenyleg csak fel ettol? Mit kellene tennem? Mindig megigeri, hogy meg gyogyitja a szamat...mar azt is mondta hogy az ove is faj es az ovet is meg kene gyogyitanom :D
De igy eleg nehez a dolog..
Talan ha holnap elobe mondom a szemebe, hogy faj a szam akkor megmeri csinalni? Vagy csokoljam meg en? Vegul is, neki is faj a szaja...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!