Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Felhet egy fiu ennyire a csoktol?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhet egy fiu ennyire a csoktol?

Figyelt kérdés

4 napja vagyunk egyutt a baratommal, es nagyon szeretjuk egymast. Igazabol o az osztalytarsam, szoval ez az egesz baratsagbol alakult at szerelemme. Mara is beszeltuk, hogy atjon..mert mar borzasztoan faj a szam, es meg kene gyogyitania az ovevel :D

De lemondta. Olyan idiotasagokat talal ki..mindegy is hogy mit. Es ez mar nem az elso eset. Tobbszor is elofordult mar, hogy beszeltuk a csokot de valami miatt sosem jott ossze..mindig lemondja az ilyen talikat.

Penteken egyutt jottunk haza a sulibol, es mikor hozzabujtam kaptam egy puszit a hajamra. Nagyon orultem neki :D

Legalab ehhez mar megjott a batorsaga. Tuti menne a csok is, csak fel..

Megigerte, hogy jovohettol kezdve minden nap hazakiser majd, ma viszont mar azt mondta hogy holnap se tudja meg gyogyitani a szamat mert dolga van..

Mondtam neki, hogy de egyutt jovunk haza nem?

Es mondta hogy de igen.

Szoval..nem tudom mi ez a felelem. Igazabol en is felek egy picit ettol az egesztol, de tudom hogy sikerulni fog, es ha megtortenik az elso csok akkor mar o is batrabb lesz, mert szinte minden igy kezdodott. En kezdemenyeztem pl azt is hogy megfogjuk egymas kezet. Aztan mar most o is siman megmeri fogni a kezem.

Lehetseges, hogy tenyleg csak fel ettol? Mit kellene tennem? Mindig megigeri, hogy meg gyogyitja a szamat...mar azt is mondta hogy az ove is faj es az ovet is meg kene gyogyitanom :D

De igy eleg nehez a dolog..

Talan ha holnap elobe mondom a szemebe, hogy faj a szam akkor megmeri csinalni? Vagy csokoljam meg en? Vegul is, neki is faj a szaja...:D

2016. jan. 10. 20:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Koszonom!! :)
2016. jan. 10. 21:34
 12/21 anonim ***** válasza:

"Mara is beszeltuk, hogy atjon..mert mar borzasztoan faj a szam, es meg kene gyogyitania az ovevel :D "

Ha nem ilyen idiótaságokkal vezetnéd rá a csókra, akkor talán menne neki. És igen, félhet egy fiú ennyire a csóktól, amint látod.

2016. jan. 10. 23:03
 13/21 A kérdező kommentje:
de uristen..ertsetek mar meg nem igy vezetem ra a csokra... -.- miert kell egybol a rosszat keresni, meg azt, hogy eroszakos vagyok?
2016. jan. 11. 06:32
 14/21 anonim ***** válasza:
nzz csábosan a szemébe ,búgj a fülébe és csókold meg:D
2016. jan. 11. 10:24
 15/21 A kérdező kommentje:
😂😂
2016. jan. 11. 12:52
 16/21 anonim válasza:
Ezt minek beszélitek meg?????? Ez ritka egy gáz dolog szerintem.....
2016. jan. 11. 22:02
 17/21 A kérdező kommentje:

Mar mindegy:)

Meg tortent :):)

2016. jan. 12. 14:03
 18/21 anonim ***** válasza:
gratu ,remélem jó volt:)
2016. jan. 13. 09:43
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönjük:)

Igen, nagyon jó volt. :)

Tegnap történt az első, ma már kettőt kaptam. :D

Holnapra pedig hármat ígért.:D

2016. jan. 13. 15:57
 20/21 anonim válasza:
Félhet. Csak kérdés mi lesz akkor ha komolyabbat akarsz tőle kérni. :D
2016. jan. 24. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!