Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha félek a következő csóktól?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy pár napja csókolóztam életemben először. A srácot nagyon kedvelem, de a csókra teljesen ráparáztam és összevissza bénáztam. Bár a végére sikerült kicsit elengednem magam, de úgy érzem nem volt valami jó és azt hittem sokkal különlegesebb lesz az egész.Hamarosan megint találkozunk, de én már előre félek a csóktól, hogy megint nem fogom tudni és annyira beparázok, hogy az érzésre sem tudok odafigyelni. Más is volt már így, hogy félt a dologtól? Vagy nem kéne ezen annyit görcsölnöm? :( 16/L2015. aug. 15. 07:38
1/4 anonim válasza:
Ne görcsölj rajta, az első pár ilyen. Meg kell szoknotok az érzést, összeműködni, kifejleszteni egy technikát. Az első csók nagyon nem olyan varázslatos, mint a filmekben. A következő se biztos, hogy tökéletes lesz, de egyszer lesz az is. Annál hamarabb lesz, minél hamarabb hagyod abba a görcsölést:) 18l
2/4 anonim válasza:
Pont azért rontod el mert rágörcsölsz nagyon! Csak nyugi nem lehettél olyan rossz ha ujra talizik veled :) én is jártam olyannal aki nem tudott csókolozni de csak akkor idegesitett ez mikor már 6 honap után sem tudott
3/4 anonim válasza:
Én is furán éreztem magamat az első pár csók után, nem is kívántam, mert aggódtam, hogy béna vagyok.Azért csókolóztunk persze,és egyszer csak azt éreztem amiről mindenki beszélt,és képes voltam az ösztöneimre hallgatni, sőt nem is tudtam másra :) Adj időt magadnak és jönni fog hogyan kell és jól is fog esni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!