Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinaljak ha van egy lany...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak ha van egy lany akit szeretek? Sos .15/F

Figyelt kérdés

Szoval kb.3 honapja koltoztek ide es az elejen nagyon bejottunk egymasnak de volt egy baratja es miattam szakitott vele! Utana , mindig jart fel hozzam,fogtuk egymas kezet,csokolozgattunk es tok jol elvoltunk!De nem jartunk mert nem kerdeztem meg!Es rengetegszer bunko voltam vele stb...Haveromnak azt mondta h azt erzi h nem szeretem meg h meg nem kerdeztem meg h jarunk e

...aztan hirtelen irta h rajott h meg mindig a volt palijat szereti es egyenlore nem akar tolem semmit...kb.4het szunetet tartottunk es irta h hianyzok neki egy kicsit de nem szerelembol es h utalja a volt palijat

... es en rajottem h nagyon szeretem de nem tudom h mit tegyek mert azt irta h nem szerelembol hianyzok neki...

2016. jan. 10. 19:31
 1/9 anonim ***** válasza:
ha megkeresett akkor tuti kellesz neki, hogy mit mondd, az ne érdekeljen, lépj és meglátod mi lesz, de tuti szeret téged, csak arra várt, mikor mondod már neki, hogy járok -e
2016. jan. 10. 19:43
 2/9 Dotty1 válasza:
100%
Szia! Hát ahogy látom elég bonyolult a történetetek. Hát ne vedd sértésnek, de szerintem a csaj azt se tudja, hogy mit érez, szerintem. Ha nem egy egyéjszakás kalandra kell, akkor szerintem először érd el, hogy nagyon jó barátok legyetek ismét. Sőt, próbálj meg a legjobb barátja lenni. Szentelj rá időt és folyamatosan érdeklődj iránta. Ha egy idő után elkezd panaszkodni neked, akkor az jót jelent, mert megbízik benned annyira, hogy ezeket elmondja. Szóval, ha a legjobb barátság megvan, akkor lassan közeledj felé, hátha rájön, hogy ő is szeret téged. Viszont nehogy bunkóskodj vele, azt utáljuk. Ha nem tudod hogy kell bánni egy lánnyal akkor nézz utána neten, vagy írhatsz privibe is. De mindenesetre ha nem jön rá egy idő után, hogy tetszel neki, vagy annál több, akkor hagyd a csodába. De attól a barátságotok megmaradhat. :) 14/L
2016. jan. 10. 19:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Az a baj h csak a baratja nem tudok lenni mert mikor vele vagyok mindig csokolgatnam stb... direkt nem irtam neki kb. 2 hetet es nem is talalkoztam vele tegnap ram irt es azt irta h utal... de miert utal mikor nem is irok neki nem beszelunk stb..vagy azt varja h oda menjek hozza es megkerdezzem h jarunk??
2016. jan. 10. 20:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Mikor ra kerdeztem h miert utal ennyit irt : az teged miert erdekel ? Es tobbet nem irt ra..
2016. jan. 10. 20:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kerdezd meg tole h most erez e valamit iranzad mert ha nem akkor ne kerdezd meg zole h akar e jarni veled de ha vonzodik hozzad akkor ajanld fol h szivesen jarsz vele
2016. jan. 10. 20:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Idézek innen a gyk-ról vkitől...

,,Csak azt utálhatod aki iránt érzel valami mást is."

2016. jan. 10. 21:20
 7/9 anonim ***** válasza:
konyorgom hagyjuk mar ezt ilyen nougyekert osszetennem a kezem . azert irja azt h utal mert nem foglalkozol vele nem keresed nem erdeklodsz iranta irj ra minden nap jelezd neki h igenis akarod ot erdekel teged aztan ha ezt erezteted vele hivd el valahova es csokold meg de ne ugy mint madkor hanem erzessel ereztesd vele h te ezt akarod azt akarod h a baratnod legyen es ezt konkretan nem kell kimondani h jajj akkor leszel a baratnom? viselkedj vele ugy mintha a baratnod lenne ha mar egyszer smaroltok hisz az mar minimum annak a jele es az h folyton csak csokoloznal vele az majd elmulik marmint persze sokat fogtok csokolozni de egy ido utan leszoksz arrol h folyton csak azt akarod csinalni lesz mikor csak beszelgettek mikor csak ultok egymas oleben vagy tokmindegy a lenyeg hogy egy ido utan megszokod de remelem ertetted h mit akarok mondani. bocsi az ekezetek miatt meg ha valamit hulyen irtam telorol vagyok:/
2016. jan. 10. 21:50
 8/9 A kérdező kommentje:

Ertem persze csak eddig is az volt a baj h nem kerdeztem meg h jarunk-e ... azt hittem ez kialakul magatol de ezek szerint nem.

.. az utalassal kapcsolatba remelem h ugy lesz ah az elozo irta :s elvileg nagyon ugy tunik:)

2016. jan. 11. 09:33
 9/9 anonim válasza:
Mi lett???
2016. jan. 23. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!