Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Van egy srác akit szeretek már 9 hónapja, de nem tudom mit tegyek.
Figyelt kérdés
novemberben ismertem meg.és mindig megnevettetett meg kedves volt meg minden és én úgy szerettem bele hogy nem is tudtam róla.csak egy idő után.és ő is eléggé kedvelt engem,látszott rajta,megölelt,megpuszilt,nagyon aranyosakat mondott,mondta hogy szép vagyok,meg mondta hogy szeret,stb.utána kórházba került és én minden nap hívtam.órákat beszéltünk,de utána már nem telefonálhatott.mondta hogy majd ha kiengedik elmegyünk randizni.és utána megváltozott.már nem írt facebookon se,alig volt fent.ha én írtam neki akkor válaszolt,de volt hogy nem.karácsonykor is én írtam neki.húsvétkor megint vissza kellett mennie a kórházba.gondoltam viszek neki ajándékot mert tudtam hogy történt vele valami.ismerem a barátait,mindenkivel megszakította a kapcsolatot,nem beszélget senkivel se.írtam neki egy levelet amit bevittem a kórházba,de nem vihettem fel neki,de szóltak neki hogy ott vagyok és folyamatosan integetett az ablakból.írta facebookon hogy sajnálja hogy nem beszéltünk,meg hogy jól esett neki a levél,stb.azóta nem beszéltünk.nemrég volt a szülinapja és egy csomóan írtak neki az adatlapjára és csak az enyémhez kommentelt.nem tudom mi lehet vele.gondoltam lehet egy másik lány van a dologban.de akkor miért nem beszél a barátaival se?én megnéztem és más lány ismerőseinek se lájkol semmit.nem tudom mit csináljak.pedig nagyon szeretem.van ötletetek?2015. júl. 5. 15:22
1/2 Kovsa21 válasza:
Kedvesnek tart, de nem kar azzal megbántani, hogy hagyd őt békén. Más szóval, hanyagold... ha majd hiányzol neki, rád ír. Ha nem, akkor te csak egy zavaró tényező voltál az életében, akire nincs szüksége.
2/2 A kérdező kommentje:
hát..ez így elég rosszul hangzik..
2015. júl. 6. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!