Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csinaljak? szeretek valakit de o nem biztos hogy szeret es 300kilometerre lakik tollem
Figyelt kérdés
Korubelul fel eve ismerem meg nem talalkoztunk szemelyesen de nagyon sokat beszelunk viberen.En szeretem ot de nem tudom hogy viszonozza e. Egyik baratom szerint igen.. mit csinaljak?2015. júl. 12. 00:29
1/5 anonim válasza:
Nem vagy egyedül :(
Én is ugyanígy vagyok, csak köztünk 160km van
2/5 anonim válasza:
távkapcsok nem a legjobbak:s
nekem is volt egy távkapcsom és hát kicsit messzebb mint a tied:D ha nem vagy benne biztos mondd meg neki az őszintét hogy te szereted és többet akarsz mint barátságot, vagy kérdezz rá hogy ő mit érez irántad
netalán ha azt mondaná hogy csak barátság akkor ne szomorkodj mert a kevés találkozási lehetőségek miatt nem lett volna jó az egész:/
de ha összejön a dolog akkor sok szerencsét:D
4/5 A kérdező kommentje:
Pacsi xD úgy néz ki sokan vagyunk ezzel így ;) :DD
2015. júl. 27. 23:01
5/5 anonim válasza:
Nekem megoldódott a problémám :D
Nálunk is 160 km van, de mivel állandóan mondja le a talit így valószínűleg bármit állít, nem akar tőlem semmit :D
Amúgy meg érdeklődj felé hogy hogy reagál az ilyenekre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!