Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha lefekszek vele belém szeret?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefekszek vele belém szeret?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akibe szerelmes vagyok de ő csak barátként tekint rám. Mondta hogy nem akar elveszíteni és szép vagyok de nem akar kapcsolatot.Szóba került már a szex téma és mondta hogy lefeküdne velem. Ha lefekszek vele belém szerethet? Vagy ez hűlyeség? Amúgy szűz vagyok.

16 L

2016. jan. 9. 22:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne tedd!!!

Főleg ha szűz vagy

Hogy juthat ekkora hülyeség az eszedbe?!

2016. jan. 9. 22:32
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak szexkapcsolat lenne
2016. jan. 9. 22:32
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség, egyértelműen csak ki akar használni..
2016. jan. 9. 22:33
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha lefekszel vele nem lesz beléd szerelmes maximum rib***ot csinálsz magadból. Ha a barátja vagy az azt jelenti hogy a személyiségedet bírja de a külsőd nem tetszik neki valószínűleg. Ha lefeküdtök max jól fogja érezni magát és ennyi...

Elég hülye p***a van így is a világon, ne akarj magadból is azt csinálni

2016. jan. 9. 22:34
 5/15 Zedricht ***** válasza:
100%
Hulyeseg:)
2016. jan. 9. 22:34
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
nem fog beléd szeretni hidd el :/ sajnos én is azt hittem sokáig hogy a fiú akit szerettem azért nem szeretett viszont mert nem feküdtem le vele. de nem. butaság. ne feküdj le vele.
2016. jan. 9. 22:35
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
Meg amúgy hülye is vagy, hogy ilyen egyáltalán eszedbe jut...
2016. jan. 9. 22:57
 8/15 anonim ***** válasza:
Ne légy naiv!!! 16 éves vagy élvezd az életed és ne azért akarj még lefeküdni valakivel hogy elérd a "szerelmét"! Ha megteszed később nagy valószínűséggel megfogod bánni. Egy srác nem fog a szex miatt beléd szeretni, ne légy buta. Amúgy beszélgess erről egy felnőtt emberrel akinek bízol a szavában, aki tényleg NEKED akar jót. Én erre azt mondanám, hogy anyukáddal még ha nem is fog rá jót reagálni. Ő biztos tapasztalt és segít neked még ha veszekedve is, de segít csak észre kell venned
2016. jan. 10. 07:06
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Megdugna párszor elmesélni, h ezt a kis hülye lányt jól megcsinálta és milyen könnyen rávette. Ne tedd szerintem senki nem ér meg ennyit :).
2016. jan. 10. 07:39
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy komál a srác! De aki nem meri felvállalni a szerelmét, a-mellett nem leszel boldog!

És csak a dugás miatt nem lesz szerelmes!

2016. jan. 10. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!