Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalom hiányban szenvedek, nem merek megszólítani lányokat. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Tudnátok egy kis segítséget adni, hogy építhetném az önbizalmamat, hogy tudnám elhívni a lányt aki tetszik facebookon/élőben?2016. jan. 7. 20:47
11/20 A kérdező kommentje:
Én is pont ezt próbáltam írni :D
2016. jan. 7. 21:30
12/20 anonim válasza:
miért vagytok önbizalomhiányban? priviben is írhattok ;)
13/20 El Greco válasza:
Utolsó hát itt könnyű... itt anonim módon tele vagyok önbizalommal, mert senki sem látja a külsőm ;)
14/20 anonim válasza:
beszéltél már a lánnyal? Egyébként szerintem sok lányánl nagyon fontos a humor. Nekem volt egy osztálytársam aki nem volt külsőre megnyerő de akkora humora volt hogy ez teljesen átalakult! Ha a belsőd jó és tudsz beszélni érdeklődsz a lány irátn és vicces is vagy (persze bizonyos határokon belül és a lányból ne csinálj viccet!) az már sok pirospont :)
15/20 anonim válasza:
Szerintem kezgy el edzeni ha edig nem csináltad, az tényleg építi az onbizalmadat. Nekem be vált
16/20 A kérdező kommentje:
Kérhetném, hogy maradjunk a tárgynál?? köszönöm :D
2016. jan. 8. 22:10
17/20 anonim válasza:
legyél nyitott kedves kérdező ne egyből elhívd hanem beszélgess vele suliban vagy ahol látni szoktad aztán kis ismetrség után hívd:)
18/20 A kérdező kommentje:
Na sikerült bátorságot merítenem xd Húgomnak most volt Pesten a szalagavatója, és egyik lányhoz(nem a húgom) elbeszélgettem
2016. jan. 11. 21:39
20/20 A kérdező kommentje:
Nem a legjobban xd A csaj nem volt vmi kiszámítható állapotban :D
2016. jan. 12. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!