Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy reagálnátok erre?
Van egy lány, akit folyton látok a városban és nagyon tetszik, egyszer volt h menet közben sokáig néztünk egymás szemébe, ahogy elhaladtunk egymás mellett.
Azóta facebookon is megtaláltam.
Szerintetek hogyan reagálna, ha egyszer megszólítanám az utcán?
Vagy inkább írjak rá?
Engem az is érdekelne, honnan tudtad meg a nevét?
Inkább szólítsd meg az utcán először. : )
Ugye sokszor láttam az utcán így megjegyeztem az arcát és egyszer csak láttam vmi ismerősöm ismerőseként. Komment vagy kép kapcsán.. nem tom már..
Köszönöm a válaszokat! :)
Hülye mázlista:D
Én bezzeg nem találom azt a baromi helyes újság osztogatót aki egyszer megszólított! :D
Nekem az első kapcsolatom így kezdődött, a srác megszólított hazafelé a héven. Igen, nagyon meglepő volt, de igazán emlékezetes. Szerintem bátor dolog volt tőle és lenne tőled ugyanez. A facebook-os bejelölés és megszólítás után az ember szerintem nem fog tudni simán kilépni a valóságba, hisz ott sokkal egyszerűbb a flört meg a csevegés. Lehet hogy utána nem lesz egyszerű témát találni beszélgetésre, és kínos lehet megint összefutni a valóságban.
Szerintem szedd össze magad és próbáld meg élőben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!