Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok erre lányok?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam,hogy mivel jön a karácsony kipróbálok valamit.24-e környékén megszólitok egy lányt a buszon,hogy szia.Azt gondoltam el,hogy az első szép lányt akit ma meglátok azt szeretném megajándékozni.Odaadom és megkérdezem,hogy leülhetek-e mellé és elkezdek beszélgetni,majd jön a többi.Ha van jobb ötletetek akkor írjátok le. 17/F2015. dec. 17. 14:06
1/12 anonim válasza:
szerintem ez aranyos :) nekem bejönne. mármint csak akkor jönne be ha szimpi is vagy nekem :D
2/12 A kérdező kommentje:
Változtassak valamit?
2015. dec. 17. 14:24
4/12 anonim válasza:
Hát én furán érezném magam, de kedves gesztusnak tartanám miután látszik hogy nem vagy gyogyós csak rendes:D mondjuk némileg haragudnék hogy félbeszakítottad a zenémet:p de ez megbocsájtható:D 18l
5/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszene, bár az biztos, hogy meglepődnék!:) 17/L
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) megpróbálom akkor.
2015. dec. 17. 17:18
7/12 A kérdező kommentje:
Esetleg valamit ne tegyek hozzá?
2015. dec. 17. 20:46
8/12 anonim válasza:
Annyi hülye mászkál az utcákon, főleg a nagyvárosokban, hogy ne lepődj meg, ha először rád se akar figyelni, mert azt hiszi, kéregetni akarsz. Szerintem egyébként az ötlet kedves és egyedi, csak az emberek teljesen magukba fordulva járnak az utcán. Remélem, sikered lesz!
9/12 A kérdező kommentje:
Pécs annyira nem nagy város.Jó lenne tudni,hogy 23-án lesz-e egyáltalán esélyem látni valakit.
2015. dec. 18. 22:06
10/12 anonim válasza:
Biztosan lesz :) Miért ne? Akkor rohangál még mindenki ajándékokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!