Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? (többi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy barátom, 9.-én leszünk egy hónaposak. Nagyon szeretem, és ő is engem. Csak egy a baj. Hogy 6-7 centivel magasabb vagyok tőle. Magas növésű vagyok, de ő se kicsi, csak tőlem, mondom egy pár centivel.A nővére és a bátya is nagy növésű, és szerintem, ő is fog még nőni, mert 7.esek vagyunk. Ha emiatt szakítanék vele, és a jövőben megnőne, akkor viszont nagyon nagy hibát követnék el, mert szerintem írtó helyes, és nagyon szeretem, a természete is jó, okos meg minden. Engem nem zavar, de már mondták 2-3an, hogy nem zavar hogy kisebb? Én a 2.nál kezdtem el ezen gondolkodni, és kiírtam ezt a késdést ide. Szerintetek ez fog hatni a következőkben a kapcsolatunkra?

2016. jan. 6. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:

Amennyiben TE és Ő nem érzitek problémásnak a magasságot, az esetben maradjatok. Amennyiben valakinek nem tetszik a magasságkülönbség, akkor az magára vonatkozik, és nem zavarja ha mások vannak ilyen helyzetben.

Én azt mondom hogy én nem lennék benne, de semmi problémám nincs vele ha másik vannak így.

Szereted? Igen

Szeret? Igen

Maradjatok együtt? Igen

2016. jan. 6. 16:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Szóval nem kell törődni mások kritizálásaival. De ha zavar? Félreértés ne essék, eszem ágában nincs vele szakítani, csak amikor valaki ilyet mondd akkor az nekem sz*rul esik
2016. jan. 6. 16:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha őt nem zavarja, és téged sem, akkor semmilyen negatív hatás nem fog érni benneteket.
2016. jan. 6. 16:15
 4/10 >_< ***** válasza:

Könyörgöm, ne hetedikesek véleménye érdekeljen már hanem az hogy ő milyen és mit érzel iránta. Zavar? Nem! Akkor mit itt a kérdés? :D

Amúgy még nőni fog, a lányok gyakran gyorsabban nőnek mint a fiúk. Öcsémet is túlnőtték a lány osztálytársai aztán idővel behozta a lemaradást, hasonló korú mint ti, és még mindig növésben van.

2016. jan. 6. 16:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez legyen a legnagyobb gondotok.

Amúgy meg szerinted mit szólnának, ha kiderülne, hogy azért szakítottatok, mert magasabb vagy? :D

Ne érdekeljen mások véleménye.

"Szerintetek ez fog hatni a következőkben a kapcsolatunkra?" Nem. Ne spilázd túl a dolgot, ha más gond nincs.

2016. jan. 6. 16:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat. Elfelejtek minden ilyen beszólást, és boldogok leszünk :)
2016. jan. 6. 17:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek egymást, akkor igazán ne érdekeljen ez a kis magasság különbség. Szerintem általában 7.-8.osztály körül nőnek meg hirtelen a fiúk, szóval az is lehet, hogy később még magasabb is lesz nálad. :)
2016. jan. 6. 17:49
 8/10 anonim ***** válasza:
szereted? azt mondtad igen. szeret? azt mondtad igen. akk minek foglalkozol a magassággal?:)) szrd le amit a többiek mondanak
2016. jan. 6. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Szereted? igen

Szereted annyira hogy el tudod engedni a füled mellett a kritizálásokat a kapcsolatotok érdekében? ha igen, ne érdekeljenek a többiek.

ugyanez van velem is, csak nalunk ugy van hogy ö nagyon vékony, én ducibb vagyok, és ezert piszkalnak minket, eleinte zavart, de mostanra mar annyira nem erdekel hogy meg se hallom.

2016. jan. 6. 19:43
 10/10 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönök szépen minden valaszt, és elfogom engedni a fülem mellett a beszólásokat. :)
2016. jan. 7. 13:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!