Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (többi lent)
Amennyiben TE és Ő nem érzitek problémásnak a magasságot, az esetben maradjatok. Amennyiben valakinek nem tetszik a magasságkülönbség, akkor az magára vonatkozik, és nem zavarja ha mások vannak ilyen helyzetben.
Én azt mondom hogy én nem lennék benne, de semmi problémám nincs vele ha másik vannak így.
Szereted? Igen
Szeret? Igen
Maradjatok együtt? Igen
Könyörgöm, ne hetedikesek véleménye érdekeljen már hanem az hogy ő milyen és mit érzel iránta. Zavar? Nem! Akkor mit itt a kérdés? :D
Amúgy még nőni fog, a lányok gyakran gyorsabban nőnek mint a fiúk. Öcsémet is túlnőtték a lány osztálytársai aztán idővel behozta a lemaradást, hasonló korú mint ti, és még mindig növésben van.
Ez legyen a legnagyobb gondotok.
Amúgy meg szerinted mit szólnának, ha kiderülne, hogy azért szakítottatok, mert magasabb vagy? :D
Ne érdekeljen mások véleménye.
"Szerintetek ez fog hatni a következőkben a kapcsolatunkra?" Nem. Ne spilázd túl a dolgot, ha más gond nincs.
Szereted? igen
Szereted annyira hogy el tudod engedni a füled mellett a kritizálásokat a kapcsolatotok érdekében? ha igen, ne érdekeljenek a többiek.
ugyanez van velem is, csak nalunk ugy van hogy ö nagyon vékony, én ducibb vagyok, és ezert piszkalnak minket, eleinte zavart, de mostanra mar annyira nem erdekel hogy meg se hallom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!