Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez mindig?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez mindig?

Figyelt kérdés
Az miert van hogy randiztam egy lánnyal nemreg csokoloztunk is meg mondta nekem hogy bejovok neki ééés most amikor második randit szeretnem vele lebeszelni nem ír vissza most akkor hirtelen unszimpatikus lettem neki es igy már látni se akar???
2016. jan. 4. 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogy érted, hogy mindig?

Mivan, ha csak nem ér rá? Mióta nem ír?

2016. jan. 4. 23:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat eddig tok normalisan beszeltunk rogton valaszolt most amikor megkerdeztem nem ir. Hat olyan 15 perce
2016. jan. 4. 23:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet wc-n van vagy vlmi
2016. jan. 5. 10:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem ez a baj, hanem az, amikor a már barátod, aki fél éve megvan nem ir egy napig, úgy, h látta. És am, lehet, h kint hóembert épít v ilyesmi és nem tud írni, v eszik, v elaludt. Sztem nincs baj, írni fog, ha mondta h szimpi is vagy neki, meg történtek már dolgok... :)
2016. jan. 5. 15:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!