Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na akkor most utál? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval. Van egy fiú, aki elég sok jet adott arra, hogy bejövök neki, csak ez még tavaly volt és én nem vettem észre. Bunkó voltam vele, így ő is velem, blabla...idén jöttem eá, hogy tetszik, megpróbáltam nem tudtára adni, de nem sikerült, ugyanis a barátnőm elmondta neki, persze én azt mondtam hogy csak poén. Nem mondott semmit, csak nézett ki a fejéből, az összes haverja szakadt a röhögéstől, csak ő nem, pedig ő a legdumásabb az osztályban. Sokszor írtam neki egy oldalon (ask.fm) és hozzászokott, hogy legtöbbször én írogatok értelmetlen dolgokat. Viszont valaki az egyik barátnőjére mocskolódó megjegyzéseket tett(elvileg barátok csak) és azt hitte én vagyok, ezért elég rondán megfenyegetett valamivel, hogyha mégegyszer ilyet írok akkor...(hosszú) írtam neki, hogy nem én voltam, nem reagált, pedig látta. Tegnap pedig írtam neki éjfélkor szülinapjára,(ma van) még erre sem reagált. Most utál emiatt, pedig nem én voltam, vagy mi van?? amúgy a suliban sokat csesztet, dobál persze ne úgy h fájjon, szólongat, vagy csak idenéz és röhög...mi lehet? Segítsetek...hagyjam a fenébe, vagy teperjek érte tovább?2015. dec. 30. 19:06
1/2 DagonZ válasza:
Bocs ezért de ha lány vagy akkor a pasi teperjen a csajért ne fordítva.Hiába menő ma a fordított viselkedés akkor a pasi dominál és így övé az elismerés ha megszerezte a kinézett csajt. Persze vannak akik félnek és ezért a csajok rámenősebbek egy kicsit az még ok, de az hogy te teperj nem! Majd rájön vagy nem is illetek össze. Akkor pedig csak addig tarat a kapcsolat amíg tart a rózsaszín köd, az pedig kevés.
2/2 anonim válasza:
Egy lány szerintem se teperjen egy fiúért mert akkor felborul a rend az erőben és megváltoznak a szerepek meg szerintem ha tetszel neki úgy is fog mutatni valami jelet ha pedig nem mutat akkor van egy rossz hírem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!