Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Mindent elszúrtam!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mindent elszúrtam!?

Figyelt kérdés

Nos, életembe ő az első barátnőm és MA (2015.12.30.) csókolóztam ELŐSZÖR!

Mindent elqrtam!

Nos, az volt ,hogy tegnap (2015.12.29.) találkoztunk először egy nagyobb bevársálóközpontnál.

Nagyon jól elbeszélgettünk ,csak sokszor nem tudtam témát mondani és megakadt a beszélgetés.

Meghívtam forrócsokoládéra ,utána ölelkeztünk.

Meg is szerettem volna puszilni ,csak attól féltem ,hogy csokoládés a szám és az anyukája is ott volt.

Ma (2015.12.30) is pont ugyan ott találkoztunk.

Kicsit beszélgettünk (nagyon izgultam) ,utána kiszerettem volna vele menni ,de nem nagyon szeretett volna ,mivel hideg volt.

De a végén kitudtam vele menni.

Leültünk egy padra és megszerettem volna fogni a kezét ,de egyszerűen nem tudtam.

Utána letérdeltem elé és megkérdeztem tőle ,hogy szeretne e a barátnőm lenni és utána ölelkeztünk ,majd megpusziltam az arcát utána a szája felé kezdtem hajolni és csókolóztunk ,de én olyan hülye voltam ,hogy teljesen be volt zárva a szám ,ő pedig ki nyitotta (nem teljesen).

Utána közbe a nagyfaterom hívott (se a szüleim ,se senki nem tudta ,hogy miért vagyok ott) ,hogy már mennem kéne ,utána pedig csak annyit mondtam neki ,hogy (a szerelmemnek ,nem a nagyfaternak) "szeretlek bébi,megyek,vigyázz magadra" és elmentem.

Még meg sem tudtam öleltem.

Olyan sz@rul érzem magam.

És még kicsit sírtam is úgy ,mint valami kislány ,pedig nem akartam.

Mindent elrontottam!

Mit tegyek? Hogyan tegyem jóvá????

F

2015. dec. 30. 13:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

OMG...XDD

Szerintem intézd el annyival,hogy elmondod neki őszintén a dolgokat.

És megkéred,hogy kezdjétek az egészet teljesen tiszta lappal.

Vagy pedig tovább hazudgálsz orrba-szájba és mástol fogja megtudni,hogy még nem volt barátnőd stb..:D

17F

2015. dec. 30. 20:57
 12/12 A kérdező kommentje:

O.o

Csók után el mondtam neki.

De egyébként nem hiszem ,hogy a 10-es igazat ír.

2015. dec. 30. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!