Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszerettem belőle?
Figyelt kérdés
Van egy fiúm, már több, mint egy hónapja. Eddig ki se bírtam, hogy ne küldjek szívecskéket és ne mondjam, hogy szeretem. Aztán egyszer csak ez elmúlt, de ettől függetlenül jó vele, és nem tudnék szakítani. Viszont nem vagyok úgy elvarázsolva, ha azt mondja, hogy szerelmem, meg ilyesmik, és nem is érzem teljesen őszintének magam, amikor azt mondom, hogy szeretem. Mit kéne tennem, várjak amíg lehet megint imádni fogom? 14/L (A fiú 15, és csak úgy mellékesen, néha meg szokott ütni, de nem olyan erősen, és néha figyelembe sem vesz, máskor meg imád...)2015. dec. 29. 21:26
1/7 anonim válasza:
Szerintem ezek csak rövid fellángolások, miközben köztetek barátság van.
2/7 anonim válasza:
Miaz, hogy megüt? Dobdki a francba
3/7 El Greco válasza:
Mér üt meg??
Ha ok nélkül ütlegel, tedd ki a szűrét.
4/7 anonim válasza:
14 éves vagy, persze lehetsz szerelmes, de egy hónap kevés idő egy hatalmas szerelem kialakulasahoz.Szerintem várj meg egy-ket honapot hatha szerelmes leszel, mert most nem vagy az. :) Ha meg üt akkor ne is csodalkozz hogy nem vagy az. xD
5/7 A kérdező kommentje:
Szakítottam vele. :/
2016. jan. 3. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!