Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú aki tetszik. Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki tetszik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy kb kétszer találkoztunk élőben. Megfogott a megjelenése, kisugárzása. Közös barátunkon keresztül megtudta, hogy bejön nekem. Bejelölt fb-on, viszont az a közös barát noszogatott engem, hogy írjak rá és ebből gondolom, hogy neki is mondta ugyanezt. A srác rám írt, de csak addig jutottunk hogy szia-szia. Szerintem csak azért írt, mert a közös barátunk mondta neki. Látta, hogy írtam neki, de ő nem ír vissza, a képeimet viszont likeolja. Hagyjam az egészet? Vagy mit tegyek? Tényleg nagyon tetszik..
2015. dec. 28. 00:59
 1/4 anonim válasza:
Ha tetszik a srác akkor ne hagyd, első körben kérdezd meg tőle hogy hogy telt a napja, ilyen alap dolgokat. Ha nem kérdez vissza, vagy egy napon belül nem nyílik meg akkor felejtős.Lehet hogy csak félénk a srác. Az a lényeg hogy próbálkozz, ha kudarc akkor legalább úgy fekszel le , hogy te megpróbáltad :)
2015. dec. 28. 01:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet azért nem írt vissza, mert épp nem ér rá. Ha fontosnak tartja, hogy egy kicsit beszélgessetek,akkor írni fog. Ha nem akkor hagyd a fenébe. A másik, hogy ha nem akar , nem ír rád, akármennyire is noszogatja az xy. (magamból kiindulva).. Szóval szerintem ha ír , akkor ismerkedjetek , beszélgessetek sokat :) utána jöhetnek a találkozók. Ha nem ír, nem érdemel meg annyit, hogy te írj neki azok után, hogy ő nem írt vissza
2015. dec. 28. 01:09
 3/4 anonim ***** válasza:
ha nem ő kezdeményez akkor beszari de akkor meg mi tetszik benne...?
2015. dec. 28. 01:11
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

az egész szitu úgy másfél hete volt... Már bánom hogy akkor nem írtam neki többet, reménykedtem, hogy majd ő kérdez :/

2015. dec. 28. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!