Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar lány, cigány fiú kapcsolat?
Sok problémától kíméled meg magad, a szüleidet és a srácot, hogy ha most kiszállsz ebből a kapcsolatból.
Hidd el nekem több lesz a bánat mint az öröm ebből a kapcsolatból!
Ha szerititek egymást akkor ne számitson mások véleménye
Előbb utóbb a szüleidnek is elkell fogadniuk
Kedves kérdező!:)
Én is ilyesmi helyzetben vagyok, bár az enyém kicsit jobb :)
Ha gondolod írj rám, és elmesélem ha érdekel és talán tudunk egymásnak segíteni :)
Sajnálom, hogy felszínes, rasszista b*nkók a szüleid. :(
Egy normális szülőnek nem az számítana, hogy mennyire pigmentált a gyereke szerelmének a bőre, hanem az, hogy milyen ember.
Hogy lenne-e értelme? Szereted? Ha igen, akkor persze, hogy van értelme! A szülőknek meg nem kell mindenről tudni, na.
Vagy szerinted az jobb lenne, ha mások miatt szakítanál vele, és később olyan mellett állapodnál meg, akit kevésbé szeretsz?
Ismerek ilyet, hogy rendes és rendezett cigány egy magyar lánnyal volt. Minden szép és jó volt...egy darabig.
Én a #3 válaszoló véleményét osztom. Viszont ez csakis a te döntésed, viszont ha komolyabban szeretné, akkor a szüleidnek be kell mutatnod.
Mintha ez egy kicsit divat lenne manapság....
Van ezzel kapcsolatban egy rossz tapasztalatom és nem tudok pártatlan lenni.........plusz egyszerűen nem értem...biztos van sok magyar srác, aki tetszik....nem értem, miért nehezítetted meg a saját dolgod, mikor tudtad, hogy ez lesz. Néha kicsit logikusan is kell tudni gondolkodni, és hagyni, hogy ne mindig a szívünk irányítson, mert az sok mindenkit félre vezet....
Ha úgy gondolod, van a kapcsolatotoknak ÍGY jövője, akkor folytasd. Ha nincs, akkor ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!