Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy fiú likeolja egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú likeolja egy lány képét az jelent valamit?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,akibe szerelmes vagyok,és sok rá az esély,hogy én is tetszem neki...viszont idegesít,hogy nagyon sokszor likeolja egy lány képét,akit én is ismerek,meg ő is.Szerintetek tetszik neki? :/ Tudom,hogy nem a likeolástól fog függni,hogy most akkor bejön-e neki vagy sem,de elég menő a csaj,sokan oda vannak érte,pedig egy nagy k.A fiú alapjáraton nem az a fajta,aki oda van az ilyen magamutogató "lányokért",egy rendes,okos fiúról van szó.Szerintetek lehet tetszik neki vagy pedig csak azért likeolja,mert a csaj képét menő likeolni,és jól sikerült a kép?Elsősorban fiúk válaszát várom,hogy az ő szemszögükből ez mit jelent. :)

2015. dec. 21. 12:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem értem a kor miért számítana,nem ez a lényege a kérdésnek.De amúgy 15.
2015. dec. 22. 10:53
 12/20 anonim ***** válasza:

Jaja. Meg akarja fektetni..sot mar megtette szeerintem

.

2015. dec. 22. 22:41
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszi a érdektelen hozzászólásodért! ;) ;)
2015. dec. 23. 10:59
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha lájkolom egy FIÚ képét,akkor b*zi leszek? :D
2016. jan. 4. 22:36
 15/20 >_< ***** válasza:
100%

Fiú vagyok, 18.

Nem vagyok az a kategória aki modelleket lájkol, és naponta ha 5 lájkot kiosztok az már csúcs szóval megválogtom mire nyomok és mire nem. Olyanokat meg elvből nem lájkolok akikről hiányzik pár ruhadarab, nehogy már ez legyen a divat.

Ha egy lány akit jól ismerek feltesz egy képet facebookra, és az nekem tetszik, jól néz ki rajta akkor lájkolom. Egy fiúnak sok lány tud tetszeni külsőre, de attól még nem biztos hogy valaha is komoly kapcsolatba akarna kerülni velük, mert lehet hogy belsőre már nem vonzóak.

Ha az a lány feltesz egy képet facebookra aki nekem tetszik, akkor mindig lájkolom, persze ebben az is benne van hogy tetszik, és az is hogy talán észreveszi, hogy minden új képére rányomok szóval egyfajta jelzés is felé. Nehéz lenne megmondani, hogy a te kiszemelted vajon pontosan milyen indokkal lájkolgatja a lány képeit, az biztos hogy külsőre jól néh ki a lány de hogy ennél komolyabb lenne, arra nincs nagy esély.

2016. jan. 4. 22:48
 16/20 anonim ***** válasza:

Megmentelek egy értelmes válasszal:-)

Először is: szokta lájkolni más lányok képét is? Na és a tieidet?

Mert ha szokta másét is, akkor no problem, viszont ha nem, akkor lehet hogy jelent valamit, mivel ha tényleg jó barátságban van a lánnyal, arról bizonyosan tudnál, mivel ha tetszik egy fiú, akkor arra különösen odafigyel egy lány, abban biztos vagyok😄 14/L

2016. jan. 4. 22:51
 17/20 anonim ***** válasza:

Igen !

Az hogy tetszik neki a !!!KÉP!!!

Azon kívül kétlem hogy bármit jelent

Teljesen egyetértek minden normális előttem válaszolóval :)

2016. jan. 4. 22:51
 18/20 anonim válasza:
Tényleg a like a facebook semmit se jelent, azt ráfogsz jönni ha tetszel neki mert úgy fog hozzád viszonyulni, beszélgetni veled. Higgy nekem, tapasztaltam!
2016. jan. 5. 16:33
 19/20 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,örülök,hogy fiúk szemszögéből is láthatom a dolgot. :) Van még egy lány,akinek sokszor likeolja a képeit,gondolom ő is bejön neki külsőleg,bár egyik lányban sincs semmi különleges,sokkal inkább a átlagot súrolják,akik meg emellett kőgazdagok,tehát nyilván szeretik mutogatni magukat.Viszont én se gondolnám,hogy bármi más indoka lenne a likera :) Tehát most megnyugodtam kicsit a válaszaitoktól :D

Amúgy nekem nem szokta likeolni a képeimet,mivel nem teszek fel képet magamról :D de majd hamarosan profilképet változtatok...kíváncsi vagyok,hogy mit lép..belikolja vagy sem :DD

2016. jan. 5. 17:40
 20/20 anonim válasza:
Azért teszi mert tetszik neki a lány. Röviden ennyi.
2017. okt. 12. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!