Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólítsak meg egy lányt a suliból? 18/f
Figyelt kérdés
más körökben mozgunk nincs közös ismerősünk,de gyakran szemezünk és szerintem neki is tetszem. Hogy kezdhetnek vele beszélgetést? hogyan próbáljak vele kapcsolatba kerülni?
mikor egyedül van akkor próbáljak ráköszönni vagy hogyan? :)
2015. dec. 18. 20:39
1/3 anonim válasza:
Szerintem menj oda hozzá :) aztán add magad , nem tudom, ha vicces vagy legyél vele vicces , bókolj neki , sokat :)
2/3 anonim válasza:
Igen, ha egyedül van köszönj rá, nézd meg h mit reagál rá.. Aztán kis idő múlva oda is mehetsz majd hozzá.. De vigyázz, mert persze örülni fog, ha egy fiú oda megy hozzá dumálni, de lehet először megijed, és nem fog tudni mit kezdeni a helyzettel.. Ennek ellenére köszönj majd rá, az sose baj :)
3/3 anonim válasza:
Ohh, most hogy így olvasom a kérdést eszembe jut az hogy TELJESEN ugyanez a helyzetem, csak én vagyok a lány, és nem mondanám h bejövök neki... de reménykedem, és ő is 18. Dumáljunk már:D Hátha két ellentétes szemszögből okosabbak vagyunk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!