Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szólítsak meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsak meg egy lányt a suliból, aki tetszik, de semmit sem tudok róla?

Figyelt kérdés

Nagyon égetően sürgős lenne, mert most 12-es, mindenképp meg akarom szólítani, de fingom sincs, hogyan csináljam. Én 10-es vagyok. 9. év eleje óta tetszik.

Az talán a legnagyobb baj, hogy (szerintem)nem vagyunk egy súlycsoportban. Ő az ideálom, minden megvan benne, ami egy lányban tetszik. Szóval egy igazi bombanő. Én meg csak simán átlagos vagyok.

Az lenne a fő kérdés, h mit csináljak, h felfigyeljen rám? Amikor folyosón pl. egymás mellett elmegyünk, én próbálom keresni a szemét, de sajnos átnéz rajtam:(

Továbbá az is gáz, h abszolút semmit nem tudok róla. Még a nevét sem. Osztálytársai közül sem ismerek senkit, így nagyon nehéz:(

Tippeket várok fiúktól lányoktól + fiúktól hasonló történeteket, mind1 milyen befejezéssel. Lány-nézőpontból meg h hogyan tudnám észrevetetni magam vele. Légyszi segítsetek, nagyon fontos!

2012. szept. 11. 15:49
 1/4 anonim ***** válasza:

jelöld be facebookon :))

Amúgy a suli java részt erről szól, sok jó nő és egyik se a tiéd:) majd kinövöd és bepótlod:)

2012. szept. 11. 15:57
 2/4 A kérdező kommentje:

de én őt akarom:(

mellesleg ha tudnám is a nevét, szerintem gáz lenne facebookkal kezdeni ha még nem beszéltünk személyesen(de lehet h csak én vagyok konzervatív:D)

2012. szept. 11. 16:01
 3/4 anonim válasza:
Nos, hát nem vagy konzervatí, csupán hasonló beállítottságú mint én, de azért ezt a facebookos témát megpróbálhatnád, végülis ez már a XXI. század, ha visszaigazol abból tudod, hogy biztos legalább egyszer megnézett, vagy legalább tudja, hogy ki vagy. Ha sikerült, akkor ha legközebb találkozol vele, akkor ráköszönsz, és előbb vagy utóbb csak sikerül egy pár szót váltani, onnanstól kezsdve meg adod magad
2012. szept. 11. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó ez a facebookos megoldás. Szerintem egyszerűen csak menj oda hozzá és kérdezz valami tök általánost vagy valami sulis dolgot. Pl: Szia bocsi láttad xy tanárt? Válaszol aztán bemutatkozol, ő is, mondod hogy örülök hogy találkoztunk. Ennyii. legközelebb már többet dumálhatsz vele. Sok sikert! 16/L
2012. szept. 13. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!