Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sziszen55 kérdése:
Szerintetek van olyan hogy szerelem első látásra?
Figyelt kérdés
veletek volt ilyen esetleg ismerősötökkel hogy ez történt vele?2015. dec. 18. 16:24
1/12 anonim válasza:
Szerintem nincs szerelem elso latasra. En nem tudnek olyan emberbe szerelmes lenni, akit meg nem is ismerek.
15/l
2/12 anonim válasza:
esetleg "dugnám" első látásra. Az van.
4/12 anonim válasza:
max olyan, hogy felkaptam a fejem amikor megláttam, és kíváncsi voltam, hogy ki is lehet. Aztán meg a későbbiekben lehet hogy látásra is már erősebb érzelmeket táplálok a TESTE iránt.:D
5/12 anonim válasza:
Max felkelti a figyelmem. De ha nem ismerem,akkor hogy szeressem?
15/F
6/12 anonim válasza:
inkább többszöri látásra van de nem feltétlenül viszonozzák:/
7/12 anonim válasza:
Viszont első szaglásra, illetve hallásra lehetséges.:D Most viccen kívül.. Ízlelés meg tapintás az meg még jobban lehetséges, csak hogy kilőjük mind az 5 érzékszervet.:D
9/12 anonim válasza:
Szerintem van.
Részemről a barátommal is így kezdődött.
10/12 anonim válasza:
A férfiaknál jellemző, mert a külsőbe ők (én legalábbis) elsőre bele tudnak szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!