Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alkohol jo a szerelmi bánatra?
Figyelt kérdés
Teganp itam és nem érzetem fajdalmat mint jozanuk igy tul tudok rajta lépni 15F2015. dec. 13. 10:40
1/18 anonim válasza:
"15F" Pffff.... :DDDD XDDDDD Ne.... Ne... Sírok! ;D
2/18 anonim válasza:
Az alkohol hülyeség és gyerekesség szerelmi bánatra!
3/18 anonim válasza:
Kisfiam , inkább menjél vissza Barbie babázni , nem hogy még inni , b*szod... Hová fajulunk..
4/18 anonim válasza:
Jó kezdet ahoz hogy valahol alkoholistaként pengesd az életed..
5/18 anonim válasza:
Szomoru, hogy legtobb 15 eves igy iszik, osztalytarsaim is bulibol buliba es buszken meselik szethanytak magukat, mire jo ez nekik, hogy minden hetvegen hullareszegek?
Bocsi az ekezetek miatt.15/L.
6/18 anonim válasza:
Ti ezen tényleg meg vagytok lepődve ? :D komolyan ? Tömegével látok nemhogy 15 hanem 12-13 éveseket cigizni meg inni :D Viszont hogy szerelmi bánatod mi lehet ennyi idősen azt nem tudom !
7/18 anonim válasza:
Mit szólnál egy bánatűrő szexhez? :$
F
8/18 A kérdező kommentje:
Tegnap itan nem érzetem fájalmat akor boldog voltam nem éreztem fàjalmat tudom 15 évesen szerelmi bánat de igen ez van
2015. dec. 13. 11:50
9/18 anonim válasza:
Persze akkor éppen nem éreszted a fájdalmat, de amint kijózanodsz még mélyebre esel. S folyamatosan külömböző hangulatjavító szerekre lesz szükséged és bekerülsz az ördögi körbe. Persze hogyne lehetne szerelmi bánat 15 évesen, aki azt mondja nincs az hazudik. Viszont más mód szükséges ennek a feldolgozásához. Probáld meg inkább fájdalmad szavakba/sorokba önteni és ne pohárba. Vagy csináld amit szeretsz. Jön majd még szerelem és lesz majd még bánat, de a híd széléről ne lógasd le a lábad. Inkább menj tovább ha fáj is. Késöbb majd már más számít!
10/18 anonim válasza:
Ne csináld! Ha az alkoholt választod 10 éven belül egy emberi roncs leszel, én amikor bánatos vagyok, kimegyek fátvágni, direkt kiválasztom a görcsöseket és azokat addig hasogatom amig nem lesz tiszta vízhólyag a kezem, ez fáj mérges leszek először de utána lenyugszom és elengedem minden bánatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!