Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az alkohol jo a szerelmi bánatra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alkohol jo a szerelmi bánatra?

Figyelt kérdés
Teganp itam és nem érzetem fajdalmat mint jozanuk igy tul tudok rajta lépni 15F
2015. dec. 13. 10:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Tudom jön másik szerelem de nekem csak ö kell senki más és nagyon szerelmes vahyok belé nem akarok bele kavarni a kapcsolatába én még ideges vagyok ha gyurok fekvötámszozom akor érzem valamenyivel jobb de utána ismét elö tör belölem hogy hiányzik igy érzek a lány iránt

Olyan, mint a gravitáció. Minden őrá összpontosul. Többé már nem a Föld vonzása köt ide. Bármit megtennél, bármi lennél érte. A barátja, a testvére, a védelmezője. 

2015. dec. 13. 14:02
 12/18 A kérdező kommentje:

Nekem nem kell más csak is ö igy érzek iránta

Olyan, mint a gravitáció. Minden őrá összpontosul. Többé már nem a Föld vonzása köt ide. Bármit megtennél, bármi lennél érte. A barátja, a testvére, a védelmezője. 

2015. dec. 13. 14:05
 13/18 anonim ***** válasza:
bekóláztál?
2015. dec. 13. 14:43
 14/18 A kérdező kommentje:
Nehéz és rosz érzès még rendesen sirtam :(
2015. dec. 13. 14:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Fu, akkor inkabb igyal...
2015. dec. 13. 15:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Az jó ha tudsz sírní! A sírás az segít!
2015. dec. 13. 15:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Figyelj.... én 14 évesen kezdtem inni, és utólag belátom, hogy rosszul tettem. A gyomrodat vágja tönkre leginkább. Azt javaslom próbálj valami olyan dolgot csinálni, amiről nem jut eszedbe a lány. Ihatsz, nem arról van szó. Fél deci bort, vagy egy fél doboz sört ihatsz, ne mást, mert mások durvábbak. És még valami. DOHÁNYHOZ NE NYÚLJ! Mondjuk menj el motorozni, vagy horgászni, esetleg csak úgy sétálni. Ne agyalj a lányon! Remélem tudtam segíteni.

15/F

2015. dec. 13. 15:55
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi tegnap 4 üveg brot itam
2015. dec. 13. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!