Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetseges hogy bejövök neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác suliba,és akárhányszor találkozunk mindig olyan furán néz rám. Ő végzős én pedig 9. Ma mikor másodjára összefutottunk direkt nem néztem rá és éreztem,hogy ő néz. Sosem beszéltem még vele. Ötletek? Bejövök neki,vagy van rajtam valami vicces amiért néz?2015. dec. 9. 14:30
1/5 anonim válasza:
Lehetséges, vagy csak szimplán néz. Nem látunk a fejébe.
2/5 anonim válasza:
Ha többször is szokott nézni, akkor valószínű hogy bejössz neki :)
3/5 anonim válasza:
Engem is szoktak nezni, sok fiu,de az meg nem azt jelenti ,h bejossz neki, csak egyszeruen meg nez mert csinos vagy, vagy mert szep az arcod. Vagy csak ugy ranez, mint altalaban az emberek egymasra
De ettol fuggetlenul lehet tetszel neki:)
4/5 Firedoom válasza:
Ezt csak te tudod kideríteni :P
Szemezz vele, irj ra, hasonlók ;)
5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:))
2015. dec. 10. 07:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!