Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Tavaly nagyon jóba lettem az egyik fiú (nevezzük xy-nak) osztálytársammal, legalább olyan jó a barátságunk, mint a legjobb barátnőmmel. Ami azt jelenti, hogy minden nap beszéltünk személyesen és facebookon is és olyan dolgokat is megbeszéltünk, hogy ki tetszik nekünk. Azután, hogy én elmondtam neki, hogy nekem ki tetszik kb 2 hét múlva egy másik osztálytársam rákérdezett h igaz-e, hogy nekem a .... tetszik? Természetesen letagadtam, nem akartam, hogy mindenki megtudja és megkérdeztem tőle, hogy miből gondolja. Azt mondta, hogy xy mondta neki. Aki nyilván letagadta. Kételkedtem benne, de elhittem neki. Aztán egyszer mikor beszéltünk facen azt mesélte nekem, hogy a fiú aki tetszik nekem azt mondta rám, hogy beképzelt k.... vagyok. Nagyon szomorú voltam egy ideig emiatt, aztán már nem foglalkoztam vele...Pontosabban úgy csináltam, mint akit nem érdekel a dolog, de közben mindig azon gondolkodtam, hogy miért mondana ilyet rám amikor mindig normálisan viselkedtem vele.
Végül rákérdeztem nála, hogy igaz-e. Azt mondta, hogy ő nem mondott ilyet. A végén az lett, hogy xy rám írt, hogy tényleg nem, mondott ilyet az a fiú, ő találta ki azért, mert haragudott a srácra. De ennek így nincs semmi értelme!! Ezzel csak engem bántott meg.
Másnap (és később is) mikor beszélni akartam vele, szó szerint elrohant.
Később az osztálykiránduláson pedig mindenkinek elmondta, hogy nekem tetszik a srác. És bár én tagadtam a többiek hittek neki.
Azóta nagyon ritkán beszéltünk. ÉS lehet h egy paraszt volt velem, mindig hiányzott a barátsága.
Nem olyan régen (ez már a következő tanév) beszéltünk és akkor megírtam neki (személyesen nem tudtam volna vele beszélni és nem miattam) mindent amit gondolok a dologról. Egy elég hosszú szöveget írtam neki (kicsit kiakadtam), a lényege az volt, hogy nagyon rosszul esett amit csinált velem, hogy hazudott, hogy elárulta a titkaimat, pedig én az övéit sohasem, még az után sem h ő megtette, hogy nem volt hajlandó velem megbeszélni , még csak az okát sem mondta el, hogy miért csinálta, és, hogy egyszer sem kért rendesen bocsánatot. Végül megírtam neki, hogy ha egy picit is fontos neki a barátságunk vagy akkor tegyen érte valamit.
Én megbocsátanék neki, rajta múlna a dolog.
De azóta sem írt semmit és személyesen sem mondott semmit.
És nem tudom miért (még azelőtt, hogy ezt megírtam volna neki) "elkezdett" tetszeni. Ezért is esik rosszul a dolog és foglalkozok vele ennyit.
Csak annyit veszek észre, hogy néha néz, de mikor ezt észreveszem és én is ránézek egyből elfordul. Nem tudom mit csináljak . segítsetek! (beszólogatósak kíméljetek)
14/L
Szia:)
Szerintem csak azért sértődött meg és árulta el a titkod, mert lehet hogy te tetszel neki. (inkább nagyon valószínű)
Én a helyedben erről nyíltan megkérdezném, és ha bevallja hogy tetszel neki, akkor mondhatod neki azt hogy azért kérdezted meg, mert neked is tetszik ő. Ez csak egy hirtelen jött jó tanács:)
Remélem lesz még köztetek valami:) 14/l
hmm.. nem tudom.
de hogyan kérdezzek rá? nem lenne furcsa ezek után?
Szia,
Szerintem nem nagyon tudod elrontani a mostani viszonyotokat, szóval ha tényleg tetszik mondd el neki, és utána ne foglalkoz vele, ha neki is tetszel, akkor oda meg mert meg akarja beszélni veled, ha meg nem foglalkozik vele, akkor nem érdemli meg, hogy vele foglalkozz találsz nála jobbat, de nálad nem fog jobbat találni.😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!