Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet ebböl szerelem, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebböl szerelem, vagy csak barátság marad?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,akivel már vagy 3 hónapja beszélünk,szinte minden nap ö ír rám,de nem hívott el randizni. Mondta,hogy szép vagyok,és megkérdezte,hogy mi a véleményem róla,meg voltak ilyen kis apróságok,de írogatáson kívül nem lép. Szerintem ezekböl az szürödik le,hogy csak barátként tekint rám...nekem ö nagyon tetszik, idövel kislakulhat ebböl szerelem a részéröl is? Mit kéne tennem,hogy belém szeressen?

2015. dec. 7. 13:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Vagy csak nem mer lépni... Vannak gyökér pasik akik hetekig, hónapokig, évekig tökölnek és mikor pattintva vannak kiderül ők régen akartak volna már valamit csak nem mertek lépni. Ez is ilyen lesz... A szerelem meg közel sem ez.. Max kötődsz hozzá, de ez meg totál távol áll a szerelemtől. A wchez is kötődsz mégsem vagy bele szerelmes.
2015. dec. 7. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!