Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el neki újra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki újra?

Figyelt kérdés
Az van,hogy 8.végén elmondtam az osztálytársamnak,hogy szerelmes vagyok belé..akkor volt barátja és azt mondta,hogy csak maradjunk barátok...de én még azután is szerelmes voltam belé sokáig...majd kb nyár közepétől nem írtam neki nem is beszélgettünk.Ősszel,új iskola,osztály,emberek és gondoltam rá írok és megkérdem milyen az új hely..beszélgettünk és megint szerelmes lettem belé..közben megtudtam,hogy már a barátjával is szakított..mikor és hogyan mondjam el neki? Akkor amikor sétálok vele,vagy amikor haza kísérem és elköszönünk?(Holnap 5-kor találkozom vele)
2015. dec. 6. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy fogyatékos, és nem emlékszik az előzőre? Meg se fordult a fejedben, hogy semmi esélyed? Minden nem jöhet össze. :)
2015. dec. 6. 22:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Reménykedni szabad :)
2015. dec. 6. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg hogy emlékszel amit 8. végén mondtam? Nem adnal nekem egy eselyt vagy mondj vmi cukit amit elolvad :) csak nyugi ne parázd túl ha véletlen nem jönne össze akkor lesz mêg más aki tetszeni fog neked hidd el :) de a fő hogy nyugodt légy
2015. dec. 6. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Jah és akkor amikor kiséred haza semmiképp sem elköszönéskor:) majd írd le hogy mi lett a véga
2015. dec. 6. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:
vagy ha nem akarsz nagyon nyomulni akkor csak hívd el vhova :) az mindig bejön
2015. dec. 6. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!