Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Mennyire vagyok hülye?
kb fél éve szerelmet vallott nem egy srác
visszautasítottam, mert nekem más tetszett...
utána nem beszéltünk sokáig, csak nyáron egyszer, amikor elmondta h neki ez nem jött össze, és utána már nem fogja érdekelni h xy-nal mit csinálok
most, az új tanévben viszonylag jóban lettünk, igaz mindig én kezdeményezek, így lány létemre, de még is érzem ilyenkor, h valamennyire "közeledik" még hozzám
rájöttem, h vannak érzéseim iránta
de nem tudom mit kéne tennem
szerintetek?:(
ui: bocsi a helyesírásért, siettem :P
Én csak a saját sztorimat írnám le, de meríthetsz belőle bátorságot:
Kb. 2 éve belém szeretett egy srác, szerelmet vallott, megpróbáltuk, részemről nem volt igazi. Elutasítottam. Nagyon megszenvedtük, mert osztálytársak voltunk. Következő év vége fele elkezdett hiányozni (még most sem értem miért :D). Így utolsó nap (mindez 1 év után) összeszedtem minden bátorságom és megkérdeztem tőle, hogy megpróbálhatnánk-e újra. És igent mondott. Több, mint fél éve együtt vagyunk. :)
Szóval kérdezd meg. Csak nyerhetsz. Vagy őt, vagy a bizonyosságot, hogy tovább kéne lépned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!