Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? Mennyire vagyok hülye?

Figyelt kérdés

kb fél éve szerelmet vallott nem egy srác

visszautasítottam, mert nekem más tetszett...

utána nem beszéltünk sokáig, csak nyáron egyszer, amikor elmondta h neki ez nem jött össze, és utána már nem fogja érdekelni h xy-nal mit csinálok

most, az új tanévben viszonylag jóban lettünk, igaz mindig én kezdeményezek, így lány létemre, de még is érzem ilyenkor, h valamennyire "közeledik" még hozzám

rájöttem, h vannak érzéseim iránta

de nem tudom mit kéne tennem

szerintetek?:(

ui: bocsi a helyesírásért, siettem :P

2015. dec. 6. 20:58
 1/2 anonim válasza:
Csak ügyesen!:)Kérdezd ezt "Szia lehetne egy kérdésem?"Fiú:"Igen persze *mosolyog*" Te:"Amit kb-fél éve vallottál nekem most is igy érzel?" Hát. 4%-ban vagy hülye.
2015. dec. 6. 21:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Én csak a saját sztorimat írnám le, de meríthetsz belőle bátorságot:

Kb. 2 éve belém szeretett egy srác, szerelmet vallott, megpróbáltuk, részemről nem volt igazi. Elutasítottam. Nagyon megszenvedtük, mert osztálytársak voltunk. Következő év vége fele elkezdett hiányozni (még most sem értem miért :D). Így utolsó nap (mindez 1 év után) összeszedtem minden bátorságom és megkérdeztem tőle, hogy megpróbálhatnánk-e újra. És igent mondott. Több, mint fél éve együtt vagyunk. :)

Szóval kérdezd meg. Csak nyerhetsz. Vagy őt, vagy a bizonyosságot, hogy tovább kéne lépned.

2015. dec. 6. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!