Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok vagy nagyon hülye, ha így érzek?
Figyelt kérdés
Van az úgy hogy megtetszik egy lány, és már nagyon tetszik és szívesen összejönnék vele, aztán ez az érzés egyik napról a másikra elmúlik. Veletek volt már ilyen?2015. aug. 9. 20:10
1/7 anonim válasza:
Velem sokszor,egyszerűen látod az igazi szépségét ami nagyon vonzóvá teszi miközben te egy barátnőre vágysz :) Az agyad g*cizik veled. Ne engedj neki,de azért ismerkedj,hátha megtalálod a lelki társadat :)
3/7 anonim válasza:
Igen (bár nekem fiúval, mivel lány vagyok), és szörnyen idegesítő! Az a legrosszabb, hogy a srácot viszont nem akartam megbántani, de elmúlt a fene vigye el nem tehetek róla...
Azt nem tudom eldönteni, hogy normális vagy-e vagy sem, mert kérdezz meg bárkit engem mind őrültnek titulálnak, szóval magamból nem tudok kiindulni, mást meg nem ismerek akinek ilyen történt volna.
De remélem az kicsit megnyugtat, hogy nem vagy vele egyedül. :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi :D nemhittem hogy kapok értelmes választ, nagyon köszi 1es!!!!😊 azthittem hülye vagyok.
2015. aug. 9. 20:17
5/7 A kérdező kommentje:
Neked is kösz #3
2015. aug. 9. 20:18
7/7 anonim válasza:
hanyszor volt velem is elszantam magam hogy rairok mert kicsit beleszerettem de este van es tul keso ugyse irna vissza es reggelre nem is akarok rairni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!