Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye ötlet volt, hogy lány létemre elmondtam egy fiúnak, hogy mit érzek iránta?
Figyelt kérdés
Ez után már semmi jót ne várjak?2014. jún. 3. 21:24
2/7 anonim válasza:
hülyeség az a kérdés. ha érezne irántad valamit tök mindegy hogy te mondod el vagy majd ő neked. ennyi.
3/7 anonim válasza:
Teljesen jól tetted hogy elmondtad. :)
4/7 anonim válasza:
Elvileg egyenjogúság van, másrészt meg jobb tisztázni a dolgokat, mint esetleg évekig húzni, és mindenen agyalni. Vedd úgy, hogy bátran cselekedtél, elmondtad az érzéseidet, ezzel nem tettél semmi rosszat, és szerintem a normális fiúk értékelik is az ilyesmit, még akkor is, ha az adott lány nem jön be nekik.
5/7 anonim válasza:
Fordított esetben jogosan gondolná a másik?
6/7 anonim válasza:
Bátor lépés volt tőled. Ha neked így már könnyebb,akkor jó,hogy megtetted. Legalább nyugodtabb leszel,s nem emészt a bizonytalanság. Értékelnie kell,ha cseppet is érett.
7/7 anonim válasza:
ilyet én is csináltam, pont tavaly ilyenkor. van egy srác,aki nagyon-nagyon tetszett, nem tudtam megmondani, hogy miért, de beleszerettem. konkrétan annyira, hogy amikor egy másik sráccal smároltam, véletlenül az ő nevén szólítottam szerencsétlen fiút :D úgy gondoltam, hogy az lesz a legjobb megoldás, hogyha elmondom neki a sztorit, és hogy régóta (2 éve) tetszik. nem kicsit volt awkward, utána pánikrohamot is kaptam (szerencsére azt ő nem látta) :D a srác nagyon rendes volt, azóta sem mondta el senkinek, és amikor az egyik haverom rákérdezett nála, azt mondta, hoyg "ez a mi titkunk". amúgy nem lett belőle semmi, tök jóban vagyunk, az érzelmeim konkrétan elmúltak iránta (azért még helyesnek tartom), elég jó döntés volt részemről. :) 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!