Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőmmel tegnap össze...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel tegnap össze vesztünk egy eléggé hülye témán és megszeretnék neki bocsátani valamit tudtok ajánlani hogy mit vigyek neki?

Figyelt kérdés
Én 17 ő 16 Férfi vagyok

2015. szept. 19. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Vegyel egy doboz bonbont meg egy szal rozsat, nem kell itt nagy dolgokban gondolkozni, kerj oszinten bocsanatot es toltsetek egyutt egy estet
2015. szept. 19. 12:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Esetleg a bocsánatát szeretnéd kérni...

Egy ölelés is elég lesz. :)

22/F

2015. szept. 19. 12:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi fiúk :) Akkor megfogom magam elmegyek hozzá egy bombonnal és bocsánatot kérek . majd mesélek a következményekről :D
2015. szept. 19. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:
17 és 16 éves férfi? Ha te vagy a dominán ne kérj bocsánatot!!!
2015. szept. 19. 15:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Neem, rosszul írtam bocsi, de eddig 2 embernek leeset neked nem? Én (férfi) és a barátnőm én vagyok 17 ő 16
2015. szept. 19. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!