Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi a baj velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
Tizenhat éves lány vagyok, alacsony, göndör, olyan normális testalkatú. Ez így rendben, de még soha életemben nem csókolóztam, nem volt barátom, nem hívtak randizni, még csak szerelmes sem voltam még... miért? Jó nyilván erre senki nem tud választ adni. Ennyi idősen nem kellene legalább azokat a nyomorult lepkéket éreznem?
2015. dec. 6. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen nem volt még szerencséd
2015. dec. 6. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Lehet, tényleg nem volt csak szerencséd és nem találtál olyan embert, akivel el tudnád képzelni magad. Ennek két oka lehet: nácizmus vagy egyszerűen nem találtál valakit, aki tetszene és megfogott volna.
2015. dec. 6. 20:30
 3/4 anonim válasza:

én is így vagyok vele,nekem az első csókom lánnyal volt,(nem a lányokat szeretem,)de az még nagycsoporta volt(ovodában) azóta nem csókolóztam pedig nagyon sok fiú oda van értem meg nekem is tetszik pár,de valahogy nem érzem hogy szükségem lenne most pasira. :)

13/l

2015. dec. 6. 20:39
 4/4 Magoran ***** válasza:

#2: nácizmus?

Még olyan se volt, hogy tetszett volna valaki?

2015. dec. 6. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!